Seizoen: 2022-2023

( 2022-08-01 t/m 2023-07-31 )

Teaminfo


(Nog) geen gegevens beschikbaar

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang

Hierboven het programma van poule 682646

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang Uitslag Nr

Hierboven de uitslagen van poule 682646

MVV wint in derby van Fleringen

2008-10-27

Na 3 nederlagen op rij wist MVV weer eens te winnen. Thuis tegen Fleringen werd het 5-0. Er werd gespeeld op kunstgras omdat het hoofdveld door de wedstrijd van het 2e en de verslechterde weersomstandigheden onbespeelbaar was geworden.

.

Het begin was voor Fleringen. MVV mocht van geluk spreken dat de bal niet gelijk op de stip werd gelegd. Even later greep keeper Rob Kamphuis goed in op een inzet van een lange Fleringer. De eerste de beste kans van MVV was daarna gelijk raak. Ruud Hemmer legde af op Jeroen Lesscher en deze schoof bekeken binnen. Hierna bleef Fleringen het iets betere van het spel houden maar werd het niet gevaarlijk. Tegen het einde van de 1e helft werd het 2-0. Een verkeerde terugspeelbal werd panklaar gelegd voor Ruud Hemmer die alleen maar hoefde binnen te tikken.

 

In de tweede helft probeerde Fleringen wel maar lukte het zelden tot helemaal niet. MVV was veel dreigender met haar uitvallen en zodoende kon het ook uitlopen. Na een korte individuele actie van Ruud Hemmer stond het 3-0 en ook de 4-0 werd door Ruud gemaakt door een zeer mooi uitgevoerd lobje. De 5-0 werd binnen geschoten door Tom Rikhof die de bal goed aannam en in één keer vanuit de lucht binnen schoot. Hierna volgden er nog wat kansjes over en weer maar bleef het 5-0.

 

MVV heeft eindelijk weer gewonnen. Dat het met duidelijke cijfers gebeurt is goed voor het zelfvertrouwen maar de volgende wedstrijd begint gewoon weer met 0-0.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.