MVV '29 1

Seizoen: 2021-2022

( 2021-08-01 t/m 2022-07-31 )

Teaminfo

Nr Naam G W GL V P DPV DPT +/- MIN
1 De Tukkers 1 26 19 4 3 61 63 22 41 0
2 Reutum 1 26 16 4 6 52 72 48 24 0
3 MVV '29 1 26 14 8 4 50 69 32 37 0
4 W.V.V.'34 1 26 15 5 6 50 66 37 29 0
5 Avanti W. 1 26 13 4 9 43 44 33 11 0
6 DSVD 1 26 11 9 6 42 45 29 16 0
7 RSC 1 26 12 2 12 38 51 47 4 0
8 TVO 1 26 9 6 11 33 46 51 -5 0
9 Luctor Et Emergo 1 26 10 3 13 33 52 64 -12 0
10 Saasveldia 1 26 10 1 15 31 43 52 -9 0
11 Losser 1 26 7 6 13 27 37 44 -7 0
12 Borne 1 26 6 5 15 23 38 55 -17 0
13 UDI 1 26 4 5 17 17 42 77 -35 0
14 LSV 1 26 4 2 20 14 31 108 -77 0

Hierboven de stand van poule 645485

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang

Hierboven het programma van poule 645485

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang Uitslag Nr

Hierboven de uitslagen van poule 645485

compact full

Ongelukkig verlies MVV tegen Berghuizen

2008-04-14

In een wedstrijd vol met strijd, spanning en emotie bleek Berghuizen de gelukkigste. Na een ruststand van 1-1 werd het uiteindelijk 3-2 voor Berghuizen. De wedstrijd begon een half uur later i.v.m. het te laat arriveren van de scheidsrechter.

De wedstrijd begon zoals MVV graag wilde. Berghuizen maakte het spel en MVV stond als organisatie goed en gaf niets weg. Zelf loerde het op de snelle counter. Dit spel leverde een voorsprong op. Na 25 minuten werd een strakke voorzet knap binnen gekopt door Koen Lesker. Het spelbeeld wijzigde niet. Na 40 minuten werd het vanuit het niets 1-1. De scheids, die tot dat moment goed floot, liet een overduidelijke overtreding onbestraft waardoor de spits van Berghuizen kon schieten. In de rebound tikte een medespeler de 1-1 binnen. Protesten alom maar tevergeefs. Vlak hierna liet de scheids zich weer gelden. Bram ten Tusscher maakte de bal afhandig van de keeper en de keeper maakte dit goed door Bram te vloeren maar ook dit liet de scheids onbestraft. Er werd zodoende gerust met een 1-1 stand.

Na rust ging de scheids verder met waar hij voor rust mee bezig was, opzichtig blunderen. Bram ten Tusscher werd ingespeeld en werd vol geraakt van achter. Uiteraard liet de scheids door voetballen en na een directe goede pass stond de spits van Berghuizen alleen voor de goal en rondde bekwaam af. MVV liet het hier niet bij zitten en zette vol druk op de verdediging van Berghuizen. Uiteindelijk leverde dit de verdiende gelijkmaker op. Een voorzet werd eerst nog gemist door Jordi Booijink maar kwam bij Bram ten Tusscher in goede voeten. Hij faalde niet en de 2-2 was een feit. MVV had vertrouwen en voetbalde door. Dit leverde in de 85e minuut de kans op waar iedereen op wachtte. Een mooie pass van Koen Lesker liet Ruud Hemmer alleen op goal afgaan. Een verdediger wilde hem nog blesseren maar was zo langzaam dat hij hem compleet miste. Hij kreeg achteraf nog geel waar rood de enige kaart was die hij had moeten krijgen. De kans ging net naast via de keeper. En waar iedereen toch een beetje bang voor was, gebeurde. In de 91e minuut kreeg Berghuizen nog 1 vrije bal en een lange verdediger kopte hard en strak binnen. Vanaf de aftrap kreeg MVV nog een dot van een kans maar Jordi Booijink gleed uit op het moment dat hij schiet en de bal vloog naast.

Al met al is het een zure nederlaag mede door het feit dat de scheids hier grote invloed op heeft gehad. Voetballend gaat het beter en dit geeft vertrouwen voor de laatste 2 wedstrijden.
 

MVV pakt de laatste strohalm in Delden

2008-04-11

In een wedstrijd waar gevochten werd voor de laatste kansen, Rood Zwart qua kampioenschap en MVV qua degradatie, trok MVV aan het langste eind. De mannen uit Harbrinkhoek vochten voor wat ze waard waren en wonnen met 1-2.

De wedstrijd begon zoals verwacht. Rood Zwart probeerde voetballend er doorheen te komen en MVV probeerde via een scherpe omschakeling gevaarlijk te worden. Rood Zwart had een optisch overwicht maar kon dit niet uitbuiten. Uitgespeelde kansen kregen ze niet en enkele voorzetten en ongevaarlijke schoten was het enige wat ze voort konden brengen. MVV kreeg enkele kansjes. Zo werd een snelle aanval net niet nauwkeurig genoeg doorgezet en even later werd Ruud Hemmer gehinderd bij het proberen van een omhaaltje. Na een half uur viel de 0-1. Een vrije bal vanaf de zijkant werd binnen de 5 meter gebracht waar Jordi Booijink het kopduel won van de keeper. Via zijn knie belandde de bal in het doel. Rood Zwart zocht aansluiting maar de verdediging van MVV stond als een blok. Eén slippertje van Frank Snijders liet de stand ook niet veranderen. Via de paal ging de bal over de achterlijn.

De 2e helft vertoonde het zelfde spelbeeld, echter gaf Rood Zwart meer druk. Het gevolg was dat MVV meer ruimte kreeg. Na weer een afgeslagen aanval van Rood Zwart stond Ruud Hemmer vrij en na een rush vanaf de middellijn bediende hij Patrick van der Meulen die een niet te missen kans feilloos benutte, 0-2. Even later kreeg Koen Lesker nog een grote kans maar hij schoot voorlangs. Rood Zwart probeerde door te drukken en dit betekende een kwartier voor tijd de aansluiting. Een voorzetje werd achter het standbeen langs ingetikt, 1-2. Het laatste kwartier was hachelijk, hangen en wurgen en met de billen knijpen maar de voorsprong op het Grolsch scorebord bleef bestaan.

Na deze overwinning is er zowaar aansluiting met DOS, GFC en in enige mate BWO. De laatste kans ligt er nog steeds en een lang seizoen (nacompetitie) zit er nog steeds in.
 

MVV verliest ook uit tegen DSVD

2008-04-06

De uitwedstrijd tegen rode-lantaarn-drager DSVD werd afgelopen zondag met 3-1 verliezend afgesloten. Op een hobbelig veld werd een slechte wedstrijd afgeleverd waardoor het zo kon zijn dat van de 9 punten die DSVD nu heeft er 6 afkomstig zijn uit Harbrinkhoek.

Het begin liet een vergelijking zien met het veld, rommelig en hobbelig. Kleine kansjes aan beide kanten waren er wel maar vaak werden deze omzeep geholpen door het slechte veld. Na een kleine 20 minuten viel de 0-1 uit een corner. Jorgen Weiss leverde een goede corner af waarna Bram ten Tusscher vrij kon inkoppen. Hierna kwam MVV wat vaker voor de goal maar de kansen werden niet afgemaakt. In de 40e minuut werd het dan ook gelijk. Na balverlies op het middenveld werd Rutger Wijkman van DSVD diep gestuurd die oog had voor zijn medespeler die de bal vrij kon intikken. Vrij direct hierna was het rust. Opvallend was het gedrag van de scheidsrechter die aangaf aan de coach van DSVD dat hij een speler moest wisselen anders kreeg hij zijn tweede gele kaart. Wie bepaalt het wisselbeleid eigenlijk? Ook het aankondigen van gele kaarten werd door iedereen gezien als een raar verschijnsel. Ook opvallend was de gele kaart van Barry Tok die voor een bal ging staan, terwijl diverse DSVD-spelers in de tweede helft ongestraft ballen weg mochten schieten na het stilleggen van het spel zonder geel te krijgen. En zo waren er meer merkwaardige beslissingen, maar goed…

Direct na rust kwam de genadeslag. Een corner van DSVD werd ingespeeld op de man die net buiten de 16 stond. Een mooi schot van Rutger Wijkman betekende de 2-1. MVV ging hierna op zoek naar de gelijkmaker maar iedereen was te slordig, te ongeconcentreerd en niet fel genoeg waardoor DSVD niet noemenswaardig in de problemen kwam. Een snelle aanval over rechts van DSVD betekende de 3-1. Het slotoffensief van MVV kwam te laat en verder dan een afstandsschot en enkele voorzetten kwam MVV niet.

Ondanks alle goede moed lijkt MVV niet met de degradatieplaats om te kunnen gaan. Met nog 4 wedstrijden te gaan is het enige doel het ontlopen van directe degradatie. Donderdag treedt MVV aan tegen Rood Zwart uit Delden.
 

Winst voor MVV in turbulente derby tegen De Tukkers

2008-03-31

In een meer dan spannende wedstrijd, waar alles in zat wat met voetballen te maken heeft, heeft MVV drie zeer belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. Er werd een 2-1 overwinning geboekt op de buren uit Albergen.

MVV begon sterk in deze derby. Werd MVV in Albergen nog overklast door de inzet van De Tukkers, nu was het precies andersom. MVV begon feller en won meer duels. De verdediging van Tukkers kon niet opbouwen en had veel overtredingen nodig. Echte kansen werden echter niet gecreëerd. Hier kwam na een half uur verandering in. Rechtsback Peter Degger van De Tukkers mocht inrukken na een grove tackle op de enkels van Bram ten Tusscher. Hierna kwam MVV gevaarlijk op. Een vrije bal van Barry Tok vloog nog over het doel maar even later vloog een nieuwe poging uit een vrije bal van Bram ten Tusscher schitterend in het doel. MVV bleef hierna gevaarlijk en vlak voor rust had de marge verdubbeld kunnen worden. Ruud Hemmer stond vrij voor het doel maar de voorzet van Bram ten Tusscher was net niet optimaal en hierdoor tikte hij de bal net voorlangs. De Tukkers had gedurende de 1e helft enkele schoten vanuit de 2e lijn maar deze waren krachteloos en zorgden niet voor gevaar.

De 2e helft was er één zijn om niet snel te vergeten. De Tukkers tapte uit een ander vaatje en zette MVV met 10 man onder druk. Twee grote kansen waren het gevolg waarbij Thijs Kampkuiper één keer de bal van de lijn af kon halen na een kopbal van De Tukkers. Na een kwartier in de 2e helft kwam de stand qua rode kaarten weer in evenwicht. Jordy Groot maakte een soortgelijke overtreding als Peter Degger (wel wat minder hard) en ook hij kon inrukken. De gemoederen liepen hierbij wat hoog op maar enkele minuten later ging het verder. Vlak hierna viel de 2-0. Een aanval over links werd afgeslagen maar Koen Lesker pikte de bal goed op en opende op rechts. Bram ten Tusscher tikte in één beweging de bal door en Henri Velthof werkte ‘schitterend’ af. De Tukkers ging hierna op jacht naar de aansluitingstreffer. Veel gevaarlijke momenten stapelden zich voor het doel van Frank Snijders maar echte uitgespeelde kansen kregen de Albergenaren niet. Een kwartier voor tijd volgde het volgende opstootje. Patrick van der Meulen van MVV lag geblesseerd op de grond en volgens Henri Velthof duurde het te lang voordat De Tukkers het spel stil legden. Met een overtreding legde hij dan ook het spel direct stil maar zijn overtreding was ook goed voor rood. Gevolg hiervan dat de druk zeer groot werd. Vijf minuten voor tijd kwam de 2-1 op het bord. Dick Nijhuis schoof een bal strak in de hoek. In de resterende 5 minuten waren de beste kansen nog voor MVV maar zowel Patrick van der Meulen als Rolf Geerdink konden het niet beslissen. Zo bleef het tot de laatste seconde spannend maar het bleef 2-1.

Al met al 3 zeer belangrijke punten, ook omdat GFC weer verloren heeft. Voor De Tukkers was het extra zuur omdat koploper Vogido ook had verloren. Aanstaande donderdagavond staat de thuiswedstrijd tegen Lemelerveld op het programma.
 

Onnodig verlies in sleutelduel DOS19 - MVV

2008-03-10

In de strijd tegen degradatie heeft MVV een onnodige en teleurstellende nederlaag geleden. In Denekamp tegen DOS ’19 werd het 2-1`voor de thuisploeg.

MVV begon sterk aan deze belangrijke wedstrijd. Er werd verzorgd gevoetbald en de thuisploeg werd gelijk onder druk gezet. Dit leverde in de 19e minuut dan ook de verdiende voorsprong op. Na een mooie actie van Bram ten Tusscher knikte Patrick van der Meulen zeer knap binnen. In het vervolg werd MVV nog enkele keren gevaarlijk. Zo werd een inzet van Patrick van der Meulen ternauwernood gekeerd en kwam Ruud Hemmer op rechts een paar keer gevaarlijk door maar daar strandde het vaak bij de eindpass. DOS ’19 zette er weinig tegenover, een afstandsschot die de buitenkant van de paal schampte was het enige wat zij op de plank legden. Op slag van rust kreeg MVV een vrije bal op een meter of twintig. Deze werd van richting veranderd en belandde op de paal. In de rebound kon Ruud Hemmer net niet genoeg achter de bal komen. Zo werd er gerust met een 0-1 voorsprong.

Na rust pakte MVV het weer goed op. Gelijk werd Ruud Hemmer weer diep gestuurd maar nam hij de bal iets te ver naar buiten mee waardoor het gevaar verdween. Na ongeveer een kwartier in de 2e helft kwam de ommekeer. Een vrije trap van DOS ’19 op 25 meter werd ook van richting veranderd en waar MVV pech had, had DOS ’19 het geluk aan haar zijde. De bal verdween pardoes in het doel. De moed kwam terug bij DOS ’19 en via opportunistisch voetbal werden ze steeds gevaarlijker. Tien minuten voor tijd viel dan ook het doek voor MVV. Een aanval via rechts van DOS ’19 werd bij de 1e paal nog door iedereen gemist maar hierdoor kon de spits bij de 2e paal vrij binnen tikken. In de resterende 10 minuten probeerde MVV het met “lange halen, snel thuis” maar dit leverde geen resultaat op.

Al met al een zware teleurstelling voor de mannen van MVV. Er werd beter gevoetbald dan alle afgelopen weken maar het resultaat blijft uit. Feit blijft dat er genoeg punten te verdelen zijn en dat er nog lang niets verloren is. Nog 7 wedstrijden en dus nog 7 finales en 21 punten te gaan!
 

MVV verliest kansloos van Vogido

2008-03-03

Na twee wedstrijden niet te hebben verloren weet MVV weer waar het staat. Tegen koploper Vogido werd dik en kansloos verloren met 1-5. Waar het in Enschede nog aanspraak maakte op 3 punten maakte MVV in Harbrinkhoek alleen maar aanspraak op helemaal niets.

Vanaf het begin was duidelijk dat Vogido voor 3 punten was gekomen en voor niets minder. Dit in combinatie met een slap begin van MVV leverde na 20 minuten al een 0-3 stand op. De voorhoede van Vogido was rap en sterk in de combinatie en MVV had hier geen antwoord op. Pas na de 3-0 werden de mouwen opgestroopt en ontstonden er zowaar enkele goede aanvallen. Dit gaf nog een sprankje hoop voor de rest van de wedstrijd. Het jammere was dat geen enkele aanval kon worden afgerond zodat het met rust nog steeds 0-3 stond.

Direct na rust was het afgelopen. De eerste de beste aanval van Vogido was weer raak en de 0-4 stond op het bord. Hierna verliep het duel zoals verwacht. MVV probeerde wel maar kon gewoon niet meer, Vogido kon wel maar hoefde niet meer. Dit spelbeeld leverde nog wel 2 doelpunten op. Ruud Hemmer maakte voor MVV de eretreffer en even later werd de bal aan de andere kant weer tegen het netje geschoten, 1-5. Vlak voor tijd miste Vogido nog een strafschop en zo stonden na 90 minuten de heren uit Harbrinkhoek gedesillusioneerd in de kleedkamer.

Een nederlaag tegen de koploper is vaak ingecalculeerd maar op zo’n manier komt het altijd hard aan. Volgende week tegen directe concurrent DOS ’19 komt het erop aan. De strijd tegen rechtstreekse degradatie komt nu aankomende zondag al tot een climax!
 

MVV wint van GFC met 1 - 0!

2008-02-24

Na 6 keer achtereen niet te hebben gewonnen is er eindelijk weer een driepunter gescoord door MVV. Thuis tegen GFC werd het 1-0 voor de thuisploeg. Aansluiting naar boven is weer in zicht, zeker nu alle concurrenten in de onderste regionen verloren hebben.

De wedstrijd begon rommelig en eigenlijk was er sprake van een droevig niveau. Dit werd mede veroorzaakt door het hobbelige veld. Hierbij was het GFC die de beste kansen kreeg. Zo mocht na een kwartier een speler van GFC vrij inschieten na een steekpass door het midden maar faalde hij jammerlijk. MVV zette hier even later toch nog wat tegenover. Ruud Hemmer kwam alleen door maar zijn schot werd gepareerd door de keeper. GFC werd enkele keren gevaarlijk door voorzetten vanaf links maar deze konden allemaal verwerkt worden door de verdediging van MVV. Aan het eind van de 1e helft zette Bram ten Tusscher een actie in maar werd hij hard onderuit gehaald op 18 meter van het doel. Een gele kaart en een vrije trap in kansrijke positie waren het gevolg. Barry Tok schoot prima in maar een even zo goede redding van de doelman van GFC zorgde ervoor dat de ruststand 0-0 was.

Na rust schoot MVV uit de startblokken. Na 2 minuten stond de 1-0 dan ook op het bord. Een voorzet van rechts werd door de uitkomende doelman los gelaten en Bram ten Tusscher was er als de kippen bij om de score te openen. Hierna zette MVV meer druk naar voren. Echter ontbrak het telkens aan de eindpass om echt gevaarlijk te worden. Eén keer kwam Ruud Hemmer weer door op rechts maar redde de keeper goed. Na deze fase ging GFC op zoek naar de gelijkmaker. Frank Snijders was hierbij vaak een sta-in-de-weg. Er ontstond aan de kant van GFC meer ruimte maar ook hier werd door MVV geen gebruik van gemaakt door te onnauwkeurig spel. In de laatste minuut kreeg GFC nog een corner maar deze leverde geen gevaar op zodat de drie punten een feit waren.

Zoals gezegd is er weer sprake van aansluiting bij de ploegen net boven MVV. Het is nu zaak om dit resultaat door te trekken naar de volgende weken, om te beginnen zondag tegen Vogido. Zij zijn de koploper maar MVV heeft niets te verliezen en kan dus vrijuit voetballen. Tevens heeft MVV eerder dit seizoen bewezen goed te kunnen voetballen tegen Vogido dus het beloofd een mooie wedstrijd te worden.
 

 

Doelpuntloos gelijkspel bij BWO

2008-02-18

Na 5 verliespartijen op rij kan MVV weer een puntje toevoegen aan het totaal. In Hengelo tegen BWO was en bleef het 0-0. De wedstrijd was voor het publiek niet aantrekkelijk dus de toeschouwers moesten het doen met het mooie weer wat op Sportpark Noork neerdaalde.

Op een hard veld met een dunne zachte toplaag werd er om 2 uur afgetrapt. De eerste actie van de wedstrijd was typerend voor het verloop van de wedstrijd. De aftrap werd iets te zacht genomen waardoor Jordy Groot gelijk een moeizame aanname moest doen waarna hij werd gehaakt door een speler van BWO. Een rommelig en ongecontroleerd begin en zo verliep de wedstrijd ook. Toch vielen er gedurende wedstrijd wel enkele grote kansen te noteren. Zo werd een voorzet over rechts van BWO knap binnen gekopt bij de 2e paal maar bracht de lat redding. Even later zette Tom Rikhof met een schitterende pass Ruud Hemmer alleen voor de keeper, echter schoot Ruud de bal tegen de keeper aan in plaats van tegen het netje.

In de 2e helft viel er helemaal niets meer te genieten. MVV kreeg helemaal geen kans meer. BWO daarentegen kwam enkele keren gevaarlijk door. Het gevaarlijkste moment was een bedoelde voorzet die prompt op de lat belandde. Deze werd in de rebound ingetikt maar de desbetreffende speler deed dat vanuit buitenspelpositie. Verder dien ik geen woorden meer vuil te maken aan deze 2e helft, het bleef 0-0 en dat is het.

Positief is het dat er eindelijk niet verloren is. Negatief is het dat MVV wel een wedstrijd is ingelopen maar geen 3 punten. Het gaatje blijft dus aanwezig. Wel is er weer vertrouwen geput uit het feit dat er niet verloren is, de vloek is (ongeveer) doorbroken.

MVV verliest thuis van KOSC

2008-02-11

Op een drukbezocht Frielinkpark in Harbrinkhoek won KOSC uit Ootmarsum met 0-2 van MVV. In een wedstrijd die van beide kanten niet super was trok KOSC aan het langste eind. Onder de eerste voorjaarszon werd er hard gevochten maar leverde dit uiteindelijk niets op.

In het begin van de wedstrijd was het voor beide ploegen aftasten. Hierbij werd MVV voetballend steeds iets beter maar was het KOSC die enkele grote kansen kreeg. Zo kon er van dichtbij worden ingetikt na een aanval over links maar miste de KOSC-speler jammerlijk. Enkele corners zagen er gevaarlijk uit maar de goal bleef uit. MVV kwam er daarentegen ook een aantal keren goed uit. Een schot van Rolf Geerdink vloog hoog over en Jeroen Lesscher kwam één keer goed door maar werd (wel of niet onterecht) afgevlagd. Patrick van der Meulen kwam bij een volgende situatie een teenlengte tekort na een steekpass van midden uit. Zo werd er gerust met 0-0 en kon geconcludeerd worden dat het gelijk opging met het lichte voordeel voor MVV.

De 2e helft verliep desastreus voor MVV. Er werd moeilijker gevoetbald en het spel ging langzaam achteruit. Na ongeveer een kwartier in de 2e helft kreeg KOSC een corner en deze werd knap binnengekopt door de Ruben Baanstra van KOSC, 0-1. MVV ging hierna op zoek naar de gelijkmaker en gaf op het middenveld en achterin meer ruimte weg. Er moest vaker aan de noodrem worden getrokken. Dit leverde een aantal gele kaarten op. KOSC kwam over links vaak goed door en was zo ook gevaarlijk, echter stond Frank Snijders vaak goed in de weg. Twintig minuten voor tijd viel de 0-2. Een kans van KOSC werd gestopt en na de 2 rebounds schoot Harm Bossink de 0-2 tegendraads in. MVV moest nu helemaal en zette Rob Reinerink in om meer druk te creëren voorin. Achterin vielen er gaten en zo kwam het dat Tom Reinerink aan de definitieve noodrem moest trekken. Dit kostte hem een rode kaart. Vervolgens ging het spel aardig heen en weer maar tot echte kansen kwam het niet meer.

Na de nederlaag tegen Lemelerveld en KOSC is er toch echt sprake van een gaatje naar boven toe. Na de winst van DSVD zijn zij ook dichterbij gekomen. Wel heeft MVV nog enkele wedstrijden tegoed. Deze zullen en moeten nu ook gewonnen worden. Volgende week tegen BWO kan de draad weer opgepakt worden.

Nederlaag tegen Lemelerveld

2008-01-28

Op een troosteloze zondagmiddag op een zwaar veld werd wederom een verliespartij geïncasseerd. Na een goede winterperiode werd er met 2-0 verloren van de fysiek sterke tegenstander.

Het begin was van beide kanten aftasten. Voetballen op zo’n zwaar veld was moeilijk en dat ging beide ploegen dan ook moeilijk af. MVV had de lichte overhand qua veldspel maar kon geen vuist maken omdat het fysiek tekort kwam. Daarentegen kon Lemelerveld ook niets afdwingen omdat ze voetballend tekort kwamen. Toch kwam Lemelerveld op voorsprong in de 1e helft. Een strakke voorzet werd knap binnen gekopt. Vlak hierna maakt Rolf Geerdink een goede actie en wordt vastgehouden/aangetikt binnen de 16. Laten we zeggen dat de helft van de scheidsrechters hier voor fluit maar daar behoorde deze niet toe, helaas. Verder kreeg MVV nog lichte mogelijkheden in de vorm van strakke voorzetten maar hier werd of niet meer op gerekend of de voorzet was te scherp. Zo werd er gerust met een achterstand.

In de 2e helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Beide ploegen wilden wel maar er vielen geen kansen te noteren. Het spel speelde zich dan ook af tussen beide zestien-meter-gebieden. MVV probeerde uiteindelijk nog een soort van offensief te plegen maar dit strandde telkens door de fysieke kracht van de verdediging van Lemelerveld. In de laatste seconde werd het ook nog 2-0 omdat alle zwart-witten bezig waren de 1-1 te forceren. Dit was uiteraard puur voor de statistieken.

Na de carnaval zal alles goed moeten worden opgepakt omdat er nu toch iets lijkt te ontstaan wat op een gaatje lijkt met de ploegen boven MVV. Het spel geeft voldoende vertrouwen hierin.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.