Marcel Oude Nijhuis stopt aan het eind van het seizoen

2019-11-14
Marcel Oude Nijhuis heeft te kennen gegeven aan het eind van het seizoen 2019-2020 te stoppen als trainer van MVV’29 1.
Hij is aan  zijn derde seizoen bezig als hoofdtrainer van onze club en was daarvoor ook al 2 jaar assistent. Ook heeft hij  2 seizoenen de onder 17-1 onder zijn hoede gehad.
Het feit dat hij al lange tijd met een aantal spelers heeft gewerkt heeft hem doen besluiten om te stoppen,  ondanks het feit dat de chemie tussen spelersgroep en trainer nog steeds goed is.   
Als echte clubman was dit voor hem een lastige beslissing maar het bestuur en de technische commissie respecteren zijn beslissing en zijn hem erkentelijk voor zijn verdiensten voor de club .
Marcel kennende zal hij er alles aan doen samen met zijn staf en spelersgroep het lopende voetbalseizoen op een waardige manier af te sluiten.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.