Sinterklaas bezoekt de minis van MVV29

2019-11-25
In alle vroegte werden de kleinsten van MVV’29 zaterdagochtend verrast door een bezoekje van Sinterklaas. Sinterklaas had zijn voetbalpieten een paar weken geleden al gevraagd eens te kijken bij de training van de mini’s. En zo had hij voor elk spelertje een persoonlijk woordje. En kwam hij tot de conclusie dat ze allemaal SUPERGOED waren.
 
Maar daar bleef het niet bij. Zijn voetbalpieten konden het niet laten een partijtje mee te spelen met de teams die op dat moment op het veld stonden. En dat was natuurlijk geweldig leuk. MVV’29 wilde deze voetbalpieten graag houden maar helaas moesten ze weer met Sinterklaas mee naar Spanje. 
 
Foto's van de ochtend zijn hier te bekijken: https://photos.app.goo.gl/1BVGJymUYjhiChZ5A
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.