MVV29 1 verliest van Avanti Wilskracht!

2019-12-02

Op een mistige zondagmiddag moest mvv’29 aantreden in Glanerbrug tegen Avanti Wilskracht.

Om 14:00 werd er afgetrapt. Het eerste noemenswaardige moment gebeurde echter al voor de aftrap, Cas oude Avenhuis won voor het eerst de tos. Mvv begon sterk aan de wedstrijd en had licht overwicht. Na een sterke verdedigende actie van Koen ter Wee kon Nick k.o. de bal oppikken en Thijs Kamphuis aanspelen. Thijs bediende op zijn beurt de diepgaande Bart Oerbekke die vervolgens de bal tegen de touwen jaagde. Op enkele semi-gevaarlijke corners na gebeurde er in de eerste helft weinig noemenswaardigs.

In de rust werd er geen thee geschonken gezien de bij Avanti hiervoor verantwoordelijke verstek heeft laten gaan vandaag. Zonder thee begon de tweede helft waarin het voor mvv helemaal misging. 4 kansen van Avanti waren genoeg om de eindstand op 4-1 te bepalen. Een gemiste bal aan mvv zijde stelde Avanti in staat vrij de 1-1 in te schieten. De 2-1 viel enigszins fortuinlijk nadat de bal via Thijs Goossen in de korte hoek belandde. Mvv ging op zoek naar de gelijkmaker. Een teruggelegde bal belandde voor de voeten van Cas oa maar hij kon de bal niet langs de keeper schieten. Waar mvv trachtte de gelijkmaker te maken scoorde Avanti tweemaal door snelle counters.

Helaas geen 3 punten voor de ploeg van Marcel oude Nijhuis. Volgende week wordt er om 14:00u afgetrapt in Harbrinkhoek waar KVV Losser op bezoek komt. Uw aanwezigheid wordt gewaardeerd.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.