Vanuit het hoofdbestuur

2020-04-01
Beste leden, trainers, vrijwilligers, sponsoren, ouders en verzorgers,
 
Waarschijnlijk hebben jullie allemaal de laatste berichten gehoord of gelezen; de competities zullen niet worden uitgespeeld en alle sportaccommodaties zullen in ieder geval tot 28 april gesloten blijven. Wie had enkele weken geleden kunnen bedenken dat deze maatregelen genomen zouden moeten worden? Het is een onwerkelijke situatie. We mogen niet voetballen, niet trainen en niet samenkomen op het Frielinkpark.
 
We volgen de adviezen van de regering en het RIVM op en we doen er alles aan om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Het is in een tijd als deze goed om te zien dat we ons houden aan de voorschriften die zijn gegeven, dat we solidair zijn met elkaar. Zo beschermen we niet alleen onszelf, maar ook de ander. Het maakt ons trots om te zien hoe jullie allemaal met deze situatie omgaan. MVV ‘29 is meer dan alleen een voetbalclub en dat ervaren we juist nu, in een tijd als deze. Dank jullie wel daarvoor!
 
De huidige situatie heeft niet alleen grote consequenties voor ons dagelijks leven nu, maar ook in de toekomst zullen we de gevolgen van de crisis ondervinden. Op welke manier dit zal zijn en wat dit voor ons zal betekenen, weten we nog niet.
 
Als we kijken naar MVV ‘29, kunnen we zeggen dat we een financieel gezonde vereniging zijn; we kunnen tegen een stootje. Dat is maar goed ook, want deze crisis zal een grote weerslag hebben op het resultaat van MVV ‘29. Daarom zijn contributie en sponsorinkomsten van groot belang. Wij zullen de contributie dan ook blijven incasseren. Wij vragen hiervoor om jullie begrip. Mochten de omstandigheden zo zijn dat betaling van de contributie tot financiële problemen leidt, neem dan contact met ons op; we zullen dan samen naar een passende oplossing zoeken.
 
Ook de sponsoren zijn in deze periode van groot belang voor MVV ‘29. Wij hopen dan ook dat zij deze moeilijke tijd goed doorkomen en dat ze MVV ‘29 kunnen blijven steunen. Wij roepen de leden op om op hun beurt de sponsoren zoveel mogelijk te blijven ondersteunen: koop juist nu bij hen!
 
Behalve aan de spelers, trainers en andere leden van de technische staf, denken we ook aan onze vrijwilligers. Dat zijn er gelukkig veel; velen dragen MVV ‘29  een warm hart toe. Ook zij zitten nu noodgedwongen thuis, terwijl ze liever op het Frielinkpark zouden samenkomen om hun taken als vrijwilliger uit te voeren.
 
Samen staan we voor de taak om deze tijd goed door te komen. De onderlinge verbondenheid was en is onverminderd groot. Er worden verschillende initiatieven genomen. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn bijvoorbeeld alweer begonnen. Ook bekijken we of het toch nog mogelijk is om dit seizoen op een goede manier en, als dat even kan, voetballend af te sluiten. Daarvoor doen wij onze uiterste best.
 
Wij wensen jullie en jullie naasten alle gezondheid toe. Zorg goed voor elkaar, steun elkaar en blijf omkijken naar de mensen om je heen. Wij hopen jullie allen snel weer in goede gezondheid te ontmoeten op het Frielinkpark.
 
Hoofdbestuur MVV ‘29
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.