Vanuit het hoofdbestuur

2020-05-13
Beste leden van MVV’29,
 
Even de laatste stand van zaken ten aanzien van de verruiming van de maatregelen van het kabinet in verband met corona.
 
Nadat is besloten dat onze jeugd op 29 april weer mocht beginnen met trainen geldt dit ook vanaf 11 mei voor de senioren/doelgroep 18+. Hierbij is het goed om te noemen dat voetballers van 19 jaar en ouder weer buiten mogen sporten met inachtneming van 1,5 m afstand, waarbij er geen restricties aan de groepsgrootte zijn. Vooralsnog zijn een aantal teams die hier gebruik van gaan maken. Het betreft het 1e, 2e, 3e en het damesteam.
 
MVV’29 houdt zich hierbij aan de protocollen die de KNVB in samenwerking met NOC*NSF heeft opgesteld. In onderstaande link is een verwijzing opgenomen naar de geldende coronaprotollen voor het amateurvoetbal.
 
https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/60073/nieuwe-coronaprotocollen-voor-het-amateurvoetbal
 
Graag willen we iedereen erop wijzen dat deze regels niet vrijblijvend zijn en vragen dan ook om jullie medewerking. Ook zal er toezicht gehouden worden tijdens de trainingen door aangewezen corona coördinatoren. We proberen jullie zo goed als mogelijk, op de hoogte te houden van alle actuele ontwikkelingen.
 
Fijne trainingen gewenst en pas op elkaar.
 
Bestuur MVV’29

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

Recente Berichten

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.