Nieuws vanuit de TC

2020-07-18

De bouwvak vakantie is begonnen en dat betekent voor velen eindelijk vakantie.

Met de recente versoepelingen tav de Corona maatregelen kijken we ook al weer voorzichtig naar de start van het nieuwe seizoen. Erg benieuwd wat dit ons gaat brengen.

Vanaf 19 augustus staan er gedurende drie weken bekerduels gepland waarna op 19/20 september de competitie zal starten . Hierbij geldt dan er buiten max 250 toeschouwers zijn toegestaan en binnen maximaal 100 toeschouwers met 1,5 m afstand (mits ze geen huishouden vormen). Zal ook weer een uitdaging worden dit in banen te leiden.

 

Start trainingen 

De aanvang van de trainingen voor de meeste teams zowel jeugd als senioren staan gepland vanaf maandag 17 augustus 2020.

De selectieteams starten al eerder en de betreffende teams zijn hierover ingelicht door hun trainers.

Voor veel teams is het gelukt het kader in te vullen maar er zijn nog enkele vacatures.

Mocht je een kaderfunctie willen vervullen voor de jeugd neem dan contact op met de coördinator van de betreffende leeftijdsgroep (info te zien op de site onder kopje technische commissie).

Verder zal de TC een aftrapbijeenkomst houden voor het jeugdkader op vrijdag 4 september 2020. 

Overigens zullen bij de jeugd komend seizoen 16 teams in competitieverband uitkomen.

 

Info senioren

Nadat eerder de voorlopige indelingen van de jeugdteams zijn gepubliceerd volgt nu ook de indelingen van de senioren teams.

Met inspanningen van de leiding is het toch gelukt om het dames elftal op de been te houden. Verder is er een 2e damesteam bijgekomen wat 7 tegen 7 gaat spelen.

Dit maakt dat het totaal aantal seniorenteams voor komend seizoen op 13 komt waarbij de trainingsgroep op de zondagochtend (35+ ) niet meegeteld is.

 

Hieronder kun je de bijlagen openen:

- klik hier voor het trainingsschema veld en kleedkamer indeling voor 2020-2021

  (hierbij is voorlopig op de donderdag van 18-19.30 u het KGV 1 van 18 u vrijgelaten tot 19.30 u om de mogelijkheid te houden pupillen wedstrijden te spelen indien wedstrijden verplaatst moeten worden)

- klik hier voor de indeling van de senioren teams.

 

Fijne zomer gewenst en tot op ons complex.

 

tot zover,

namens TC MVV’29

 

Albert Olde Rikkert 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.