MVV verliest in Hengevelde

2008-11-03

Zondagmiddag stond WVV - MVV op het programma. De parochie club mocht weer een lange rit maken om tegen WVV te voetballen. Na een goede overwinning vorige week ging MVV de wedstrijd met vertrouwen tegemoet.

 

De wedstrijd begon goed voor MVV. Binnen 3 minuten wees de scheidsrechter naar de stip na een overtreding op Jorgen Weiss. Patrick van der Meulen wist wel raad met deze buitenkans en schoot de 0-1 tegen de netten. Zo snel als MVV op voorsprong was gekomen, kwam het ook al weer op achterstand. Eerst kreeg WVV ook een penalty, die goed werd gekeerd door keeper Rob Snijders, maar in de rebound ging hij er alsnog in. En even later scoorde WVV ook nog de 2-1. MVV bleef echter wel kansen creëren. Na een goed half uur scoorde WVV de 3-1.

 

In de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. WVV creerde enkele kansen en MVV ook. Uit een vrije trap die knap werd ingekopt werd het 4-1. MVV probeerde nog wel maar het zat er gewoon niet in deze week.

 

MVV heeft nu 8 punten uit 8 wedstrijden en moet de kop erbij houden. Volgende week wacht Omhoog.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.