MVV wint van GFC met 1 - 0!

2008-02-24

Na 6 keer achtereen niet te hebben gewonnen is er eindelijk weer een driepunter gescoord door MVV. Thuis tegen GFC werd het 1-0 voor de thuisploeg. Aansluiting naar boven is weer in zicht, zeker nu alle concurrenten in de onderste regionen verloren hebben.

De wedstrijd begon rommelig en eigenlijk was er sprake van een droevig niveau. Dit werd mede veroorzaakt door het hobbelige veld. Hierbij was het GFC die de beste kansen kreeg. Zo mocht na een kwartier een speler van GFC vrij inschieten na een steekpass door het midden maar faalde hij jammerlijk. MVV zette hier even later toch nog wat tegenover. Ruud Hemmer kwam alleen door maar zijn schot werd gepareerd door de keeper. GFC werd enkele keren gevaarlijk door voorzetten vanaf links maar deze konden allemaal verwerkt worden door de verdediging van MVV. Aan het eind van de 1e helft zette Bram ten Tusscher een actie in maar werd hij hard onderuit gehaald op 18 meter van het doel. Een gele kaart en een vrije trap in kansrijke positie waren het gevolg. Barry Tok schoot prima in maar een even zo goede redding van de doelman van GFC zorgde ervoor dat de ruststand 0-0 was.

Na rust schoot MVV uit de startblokken. Na 2 minuten stond de 1-0 dan ook op het bord. Een voorzet van rechts werd door de uitkomende doelman los gelaten en Bram ten Tusscher was er als de kippen bij om de score te openen. Hierna zette MVV meer druk naar voren. Echter ontbrak het telkens aan de eindpass om echt gevaarlijk te worden. Eén keer kwam Ruud Hemmer weer door op rechts maar redde de keeper goed. Na deze fase ging GFC op zoek naar de gelijkmaker. Frank Snijders was hierbij vaak een sta-in-de-weg. Er ontstond aan de kant van GFC meer ruimte maar ook hier werd door MVV geen gebruik van gemaakt door te onnauwkeurig spel. In de laatste minuut kreeg GFC nog een corner maar deze leverde geen gevaar op zodat de drie punten een feit waren.

Zoals gezegd is er weer sprake van aansluiting bij de ploegen net boven MVV. Het is nu zaak om dit resultaat door te trekken naar de volgende weken, om te beginnen zondag tegen Vogido. Zij zijn de koploper maar MVV heeft niets te verliezen en kan dus vrijuit voetballen. Tevens heeft MVV eerder dit seizoen bewezen goed te kunnen voetballen tegen Vogido dus het beloofd een mooie wedstrijd te worden.
 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.