35+ Team nieuwste aanwinst MVV 29

2016-09-13
Vrijdagavond 9 september 19.30 uur.... Een memorabel moment in de lange clubhistorie van MVV’29. Voor het eerst trapt een 35+ team af namens de zwart-witte brigade. Een groep van 15 enthousiastelingen die het nog slecht laten kan om tegen een bal aan te trappen. En daarnaast uiteraard nog slechter de derde helft kunnen missen. Alle randvoorwaarden waren rondgemaakt in de zomerstop. Ook de laatste spelers zijn in de bouwvak nog vastgelegd. Nu is elke positie dubbel bezet en dat is hard nodig ook.
 
De aftrap was vrijdag bij ON in Almelo. Op het stalen ros er naar toe. Hoe lang was dat geleden voor de meesten van ons? Daar waren ook AVC Heracles en PH aanwezig.
 
Het eerste potje tegen ON was goed te zien dat we nog niet eerder in deze samenstelling en op een half veld hadden gespeeld. Gevolg was een 3-1 nederlaag bij ons debuut. Even 10 minuten pauze voordat Heracles bestreden moest worden. Gesloten verdediging, positie houden, achterover leunen…alles werd aangehaald. Het werkte warempel ook nog. Met 4-1 ging Heracles teleurgesteld de mat af. We hadden het lek dus snel boven. Als laatste stond PH te wachten. Die hadden de eerste twee wedstrijden gewonnen dus we konden aan de bak. Doordat we snel op 1-0 kwamen kon het geliefde spelletje weer uit de kast worden gehaald. Achterover en een countertje plaatsen. Met een 2-1 overwinning waren er in totaal 6 punten behaald de eerste keer.
 
Tevreden de kleedkamer opgezocht en de kantine van ON bekeken. Omdat er toch wel ruis op de verschillende lijnen was en de fiets perse door het centrum moest toch ook nog maar even bij het Hookhuus gestopt.
 
Samenvattend toch een meer dan geslaagd begin van dit avontuur. We willen nog wel even MVV'29 als club bedanken dat ze heel snel medewerking hebben verleend aan alle kanten.  
 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.