MVV 29 35+ boekt direct succes...Kampioen

2016-12-02
MVV 29 35+ boekt direct succes
Dit najaar is binnen MVV’29 een nieuwe spelerstak opgericht; 35+. Een groep enthousiastelingen die het nog te mooi vinden om de schoenen definitief op te bergen. De 35+ is een uitgelezen mogelijkheid om nog door te blijven gaan met het spelletje. Binnen de kortste keren bestond de groep uit 15 personen. Opzet is dat er vier vrijdagen per half jaar gebald wordt (7 tegen 7) binnen een vaste poule op een half veld. Aan ’t eind worden de punten geteld en zal er een kampioen naar voren komen
.
Na drie speelronden had MVV een klein gaatje geslagen van 2 punten ten opzichte van PH en ON. De laatste vrijdag werd beslissend. Dat het spannend zou worden stond eigenlijk wel vast want de onderlinge duels waren steeds gelijkwaardig en vol strijd. Het strijdplan was om snel te scoren en dan achterover leunen en te loeren op een countertje. Met minimaal verschil werden deze avond de wedstrijden op deze wijze gewonnen. Dat betekende warempel dat 35+ bij hun eerste deelname de beker met de oren kon ophalen.
 
Conclusie van het eerste half jaar is dat het een groot succesverhaal is geworden. De vrijdagavonden waren stuk voor stuk meer dan gezellig. Zowel bij ON, Heracles, als bij MVV hadden ze het goed voor elkaar. Moesten we wat het voetballen betreft nog even wennen aan de afmetingen en de manier van spelen, na afloop kon er wel degelijk vertrouwd worden op de routine in de kantine. Er zal nog een feestavond volgen om het eerste half jaar gepast af te sluiten. En waarschijnlijk een klein trainingskamp in aanloop naar de voorjaarscompetitie. Wordt vervolgd in 2017....
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.