Seizoensouverture eindigd in mineur voor MVV 29 JO17-1

2017-09-27
Zaterdag 23-9-17 stond voor MVV'29 JO17-1 de eerste competitiewedstrijd op het programma, thuis tegen DOS’37. Deze tegenstander had zowel de oefenwedstrijden als de bekerwedstrijden allemaal vrij eenvoudig gewonnen waar wij maar 1 overwinning hadden behaald en een paar nederlagen leden tegen beter en hoger spelende teams. Het spel van ons in deze wedstrijden was vooral aftasten en wennen tegen goede tegenstanders waarin wij (helaas) te weinig in balbezit konden spelen. Maar het was ook voor iedereen duidelijk dat wij stapje voor stapje beter moeten worden en dan is het spelen tegen goede tegenstanders als PH en ATC een extra les.
 
Deze zaterdag mochten we voor het eerst op het hoofdveld aan treden. Eindelijk op het echte gras spelen. De wedstrijd begon gelijk aardig van onze zijde met een aanval over de zijkant waarbij we helaas niet de opening konden vinden aan de andere kant. DOS kreeg daarna 2 goede schietkansen waarvan er maar 1 op goal ging waar Wout goed in de weg lag.  Hierna kregen we weer een mogelijkheid via een individuele actie over de zijkant waarbij we de bal net te slap inspeelden om het tot een echte kans om te laten zetten. Dit gebeurde allemaal in de eerste 8 minuten het zou een echt voetbalgevecht worden. Totdat in de 10e minuut het noodlot toesloeg. Een afvallende bal vanuit het middenveld kwam terecht tussen de spits van DOS en Bas waarbij een hard en stevig duel uit voort kwam. Bas had zelf gelijk in de gaten dat het niet goed was met zijn been. Er werd gelijk 112 gebeld en naar later bleek dat het ook daadwerkelijk goed mis was. Een dubbele beenbreuk werd er geconstateerd.Nadat de ambulance van het hoofdveld vertrok hebben we besloten om de wedstrijd niet verder uit te spelen. Dus zo eindigde de openingswedstrijd van het seizoen in een flinke teleurstelling.
 
We willen de betrokkenen en de hulpdiensten bedanken dat er snel gehandeld is bij het hele gebeuren.
 
Bas we wensen je heel veel sterkte, succes, moed en kracht met je herstel.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.