Strijdbaar MVV 29 JO17-1 verliest van Hulzense Boys JO17-1

2017-10-02
Zaterdag 30 september stond voor MVV’29 JO17-1 de uitwedstrijd tegen Hulzense Boys op het programma. Van te voren was het al bekend dat deze tegenstander over een goede aanval en middenveld beschikte. Het was voor MVV’29 dan ook zaak om deze te elimineren en zelf proberen snel de aanval te zoeken en met lef te spelen.
 
De wedstrijd begon zoals we hadden verwacht met een goed spelend Hulzense Boys met veel diepgang vanuit het middenveld en snelheid op de vleugels. Maar toch was het MVV’29 dat de eerste mogelijkheid kreeg, een scrimmage voor het doel van Hulzense Boys werd Mitchell naar beneden getrokken maar de scheids vond het geen strafschop. Hulzense Boys nam het heft hierna in handen en kwam ook verdiend op 1-0 door hun spits die goed werd vrijgespeeld en 1 op 1 met Wout niet faalde. Toch bleven we strijden voor elke meter en kwamen zo steeds beter in de wedstrijd en Hulzense Boys werd zowaar iets teruggedrongen op eigen helft. Ook kregen we een grote kans op de gelijkmaker. Na de 4e corner in de 1e helft kon Mitchell vrij inkoppen maar hij mikte net naast. Hulzense Boys kreeg ook zeker nog kansen in deze helft maar de voorwaartsen bij hen hadden het vizier niet op scherp en zo was MVV’29 nog steeds in de wedstrijd. We mochten dus enigszins blij zijn dat het nog 1-0 stond maar met een beetje meer geluk had het ook 1-1 kunnen zijn met rust.
 
De 2e helft hadden we het iets anders neergezet om toch zo meer grip op de wedstrijd te krijgen en het spel van Hulzense Boys te ontregelen. Beide teams hadden in deze helft de moeite om de bal in de ploeg te houden en werden alleen gevaarlijk met de lange bal. Zo kreeg Hulzense Boys weer de meeste kansen via de snelle behendige buitenspelers maar misten elke keer hun doel. MVV’29 kreeg ook kansjes/kansen zo was er een lange bal van achteruit waarbij de centrale verdediger van Hulzense Boys mis tastte en Mitchell vrij kwam maar zijn hoge lob landde uiteindelijk op de lat. Even later werd MVV’29 weer gevaarlijk via een vrije trap van Bram die helaas door iedereen werd gemist. De tijd tikte maar door en het bleef máár 1-0. We mochten nog steeds hopen op een punt. Toch viel de 2-0 10minuten voor tijd. Waar wij een corner hadden scoorden zij uit een snelle counter. Ook na deze treffer bleven we strijden voor de aansluitingstreffer. Maar deze mocht er helaas niet komen. Diep blessuretijd werd het nog 3-0 door een lange bal die achter de verdediging viel waar de spits van Hulzense Boys wel raad mee wist en zo zijn derde doelpunt kon maken.
 
In deze wedstrijd hebben we laten zien dat we zelfs tegen “topploegen” niet kansloos zijn, al moeten we in balbezit veel meer van elkaar eisen.
 
Komende zaterdag spelen we thuis tegen Juventa’12 JO17-1. Aanvang 14.30 uur. Tot dan!

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.