MVV 29 JO11-1 – TVC 28 JO11-1: Soms heb je van die wedstrijden…

2017-10-10
Soms heb je van die wedstrijden dat je beter bent dan je tegenstander maar toch als verliezer van het veld stapt. Van die wedstrijden waarin je niet tot scoren kunt komen terwijl je heel veel kansen krijgt. De bal wil er gewoon weg niet in.
 
De wedstrijd van afgelopen zaterdag van MVV’29 JO11-1 tegen TVC’28 JO11-1 was zo'n wedstrijd. Vooral in de eerste helft hebben we helemaal niks weggegeven en speelden we bij vlagen zeer goed. We creëerden 100% kansen en zorgden ervoor dat TVC niet gevaarlijk kon worden. Hierdoor was de ruststand dan ook 0-0.
 
De tweede helft begonnen we weer vol goede moed maar het was TVC die de score opende. Uit een counter maakten ze de 0-1. Hoewel we niet zo goed speelden als in de eerste helft waren we toch de betere partij. Echter vlak voor tijd maakte TVC totaal tegen de verhouding in ook nog de 0-2. Dit was tevens de eindstand. Dit was een domper voor het hele team. Beter zijn dan je tegenstander maar toch als verliezer van het veld stappen, dat deed de spelers veel pijn. 
 
Volgende week spelen we een uitwedstrijd in Geesteren tegen Stevo. Moeten we daar maar onze eerste punten gaan pakken.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.