Gehavend MVV 29 JO17-1 speelt gelijk in en tegen Den Ham

2017-10-20
Zaterdag 14 oktober stond de uitwedstrijd tegen Den Ham op het programma. Den Ham had de voorgaande 3 duels verloren en stonden daardoor dus nog op 0 punten. MVV 29 had daarentegen de week er voor knap de eerste overwinning gepakt tegen Juventa 12. Ondanks de winst verloren we ook weer een speler en hadden een aantal andere spelers pijntjes. We moesten dus gehavend naar Den Ham maar gelukkig wel aangevuld met een 2-tal spelers van JO15-1 zodat we met 13 spelers weg konden.
 
Iets over 11 was de aftrap op Sportpark de Rohorst. En het was Den Ham wat uit de start blokken schoot door gelijk de bal snel achter de verdediging te leggen voor hun grote sterke snelle spits. Maar gelukkig stond Wout gelijk goed op te letten en was daardoor eerder bij de bal dan hun spits. We konden moeilijk grip krijgen op de wedstrijd door hun fysieke spel met veel lange ballen waardoor wij elke keer maar weer naar achteren moesten lopen en voor de 2e bal moesten gaan. Over het algemeen werd deze bal niet gewonnen maar in de 10 minuut was er weer een lange bal waar Thijs deze keer wel de 2e bal wisten te winnen. In een oogwenk zag hij dat de keeper te ver voor zijn goal stond en zo de bal van zeer grote afstand over hem heen wist schieten, 0-1! Snel na de 0-1 kwam Mitchel 1:1 met de keeper, hij tikte de bal langs de doelman die hem bij zijn benen pakte, penalty zou je zeggen maar de goed fluitende scheids zag er geen strafschop in. Hadden we dan nu de controle? Nee niets bleek minder waar, Den Ham bleef doorgaan waar het mee begonnen was. In de 15e minuut kreeg een middenvelder met geluk de bal voor de voeten die vervolgens gelijk de bal zonder aan te nemen de bal naar voren schoot. Deze bal bleek goed te vallen voor de snelle spits en 1:1 met Wout niet faalde. 
Vlak voor rust hadden we de mogelijkheid om te counteren maar werd Damon onreglementair gestopt waarbij zijn schoen stuk ging en hierdoor naar de kant moest om dit te laten “reparairen”. Ondanks dat we met 10 man stonden kreeg Rolf de bal en ging op avontuur. Niemand van Den Ham durfde hem echt aan te pakken en hij kon zo de bal vanuit een moeilijke hoek in de verre hoek te prkken. 1-2 .   Na dit doelpunt gingen we toch lekker de rust in met een voorsprong.
 
In de rust afgesproken dat we meer het middenveld moesten gebruiken om zo de bal langer in de ploeg te houden en zo de aanvallers aan het werk te zetten die meer ruimte zouden krijgen. Waar wij de 2e helft wel ging en voetballen vanuit het middenveld konden we de voorwaartsen niet bereiken en dus ook geen gevaar stichten om de 1-3 te maken. Den Ham bleef strijden, lange ballen hanteren op de spits en linksbuiten. Ze probeerde op elke manier tot de gelijkmaker te komen maar we gaven niks weg achterin. Hooguit een cornerbal of een vrije trap die voor het doel kwam maar verder werd Den Ham niet gevaarlijk. Het leek erop of we de 3 punten over de streep konden trekken. Maar vlak voor tijd kwam de linksbuiten voor de 1e keer langs Damon en de bal goed voor gaf op een speler van Den Ham die de bal in de verre hoek schoot. 2-2. Wat een domper!  Met nog 2 minuten op de klok toch nog iets proberen om de 2-3 te maken. Toen bij ons eens een bal goed viel achter de verdediging kon Mitchel alleen op de keeper af. Tijdens deze doortocht werd hij in de rug geduwd. Een vrije trap op ongeveer 25 meter van het doel, Thijs ging achter de bal staan maar zijn poging ging helaas in de muur.  Het bleek het laatste wapenfeit van de wedstrijd.
Door de late gelijkmaker voelt dit gelijkspel als een nederlaag.
 
Nu moeten we ons klaar maken voor de volgende wedstrijd, 21 oktober spelen we de inhaalwedstrijd van de beker thuis tegen Quick 20 JO17-1 om 14:30.
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.