MVV 29 JO11-1 Eindelijk

2017-11-07
Afgelopen zaterdag speelden we de uitwedstrijd tegen Oranje Nassau uit Almelo. Oranje Nassau JO11-1 had net als ons nog geen wedstrijd gewonnen.
 
De aftrap was al om 8:30 en ondanks dit vroege tijdstip begonnen we zeer goed. We kregen verschillende kansen maar de bal wou zoals wel vaker dit seizoen er niet in. ON bleef gevaarlijk in de counter maar mede dankzij Justin kon de sterspeler van ON geen potten breken. We gingen rusten zoals we waren begonnen 0 - 0.
 
In de tweede helft gingen we door waar we de eerste helft waren gebleven en wel met aanvallen. Eindelijk werd het 0-1 door Tom en was de ban gebroken. Niet veel later scoorden we de 0-2 door een doelpunt van Stan. Helaas lieten we de ON terug komen tot 1-2. Het was nu de sterk spelende Nout die voor de 1-3 zorgde. Helaas was het niet veel later 2-3 en kwam de spanning weer een beetje terug. Echter Nout maakte aan alle hoop van ON een einde door zowel de 2-4 als de 2-5 voor zijn rekening te nemen.
 
Deze overwinning was een team prestatie. Door er samen in te blijven geloven hebben we deze terechte overwinning behaald.
Volgende week spelen we weer om 8:30 maar dan in Hengelo tegen ATC.
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.