MVV 29 JO17-1 pakt 3 belangrijke punten

2017-11-30
Op zaterdag 25 november stond de thuiswedstrijd tegen SVVN uit Nijverdal op het programma.
Na 2 nederlagen op rij tegen Holten en Stevo waren we ietsjes gezakt op de ranglijst. Het blijkt ook in deze competitie dat iedereen van elkaar kan winnen en daardoor staat alles ook heel dicht op elkaar in de stand waarin van alles mogelijk is. Het was voor ons in eerste instantie om gewoon rustig te blijven en ons daar niet te veel mee bezig moeten zijn.
Vorige week tegen Stevo misten we te veel kansen om daar met een goed resultaat weg te gaan maar de strijdlust die we daar gaven daar konden we mee verder. En dat was waar we deze zaterdag weer mee moesten beginnen, veel strijd leveren.
 
Het bleek dat de jongens dat goed hadden begrepen want in de 2e minuut van de wedstrijd hadden we al een gele kaart te pakken. Maar we raakten niet in de war en bleven geduldig en lieten SVVN ook aan de bal en probeerden op de juiste momenten druk te zetten. Bij 1 van deze momenten kwam de bal op een arm van een speler van hun en de scheids vond het een vrije trap. Thijs wist wel raad met dit buitenkansje en schoot de bal via paal en keeper in het doel, 1-0.  SVVN kroop wat verder uit zijn schuld en kreeg ook de goede kansen. Zo waren er een paar hachelijke momenten dat we in de opbouw de bal zo aan SVVN gaven waardoor ze 1:1 met Wout stonden maar gelukkig kwam Wout telkens als winnaar uit de strijd. Toch viel de 1-1 na een aaneenschakeling van individuele fouten kon een aanvaller van SVVN de bal beheerst binnen schuiven. Het was zaak om toch positief te blijven en weer op zoek te gaan naar de voorsprong. Een goede bal van Mitchel op Thijs die achter zijn verdediger weg kwam en zo alleen op de keeper af kon werd op dubieuze wijze terug gevlagd door de grensrechter van de bezoekers. Toch kwam de voorsprong er nog voor rust. Een vrije trap werd voor gegeven en werd door Darieus goed binnen getikt, 2-1.
Na deze treffer kregen beide ploegen nog mogelijkheden om te scoren maar gescoord werd er niet meer.
 
In de 2e helft kregen we gelijk de kans op de 3-1 maar Mitchel kon het doel net niet vinden.
Na deze kans was het SVVN wat domineerde en wij met de rug tegen de muur stonden. En blonk Wout uit door meerdere reddingen te verrichten. Ook kwamen we zelf nog een paar keer gevaarlijk uit om de wedstrijd in het slot te gooien. Het bleef spannend en kon nog alle kanten op maar wat liet het team van MVV zien waar het toe in staat is, keihard voor elkaar knokken om zo de gewenste overwinning over de streep te trekken. Toen de goed fluitende scheids iets voor half 3 voor het einde floot was de vreugde groot. En klonk de naam van Tinus weer over het sportpark.
 
Met nog 2 wedstrijden voor de boeg en de gestaakte wedstrijd tegen DOS nog in het verschiet staan we er voorlopig keurig voor op de ranglijst. Maar na een nederlaag kan het zo weer anders staan.
Volgende week spelen we uit tegen de “Boys” uit Vroomshoop om 12:30.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.