MVV29 vs Corona Battles Senioren Week 2

2020-04-13

Bekende MVV'er: Martijn Mensink

Winnaar: De Krekkers Dames 1 

Compilatie inzendingen

 

Tip 1

Tip 1: Martijn en zijn vader gaan samen regelmatig op jacht. Met Pasen zorgen zij er dan ook voor dat ze wat lekkers op hun bord krijgen. Helaas schiet de rest van de familie er op dit punt altijd bij in..

Tip 2

Tip 2: Martijn is betrokken bij veel verschillende verenigingen zoals, MVV'29, Dubbelkiekers en de Autorodeo) en zet zich altijd volledig in bij het organiseren van de activiteiten rondom.

Tip 3

Tip 3: Het lied Captain Jack van Vieze Jack was het carnavalsnummer uit 2016, en laat dit nou het jaar zijn waarin Martijn adjudant carnaval was.

Tip 4

Tip 4: Martijn woont tussen Silvo Wigger en Sander Alberink in en zijn dus buren van elkaar. Daarnaast komen ze elkaar tegen bij de carnaval en ook bij MVV'29 op de voetbal. 

Tip 5

Tip 5: Martijn is werkzaam bij autoschadeherstel bedrijf Mensink. De auto's komen hier natuurlijk stuk voor stuk binnen met deuken. Daarnaast werd hij jaren aan het lijntje gehouden bij het 1e MVV als grensrechter


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.