MVV29 vs Corona Battles Senioren Week 3

2020-04-20

Bekende Mvv'er: Jeroen Egberink (Böhme)

Winnaar: Sophie Egberink

Compilatie inzendingen:

 

Tip 1

Tip 1: De eerste tip was een rekensom (5 + 12 = 17). De 5 staat voor het elftal waarin Jeroen Egberink (Böhme) speelt bij M.V.V.’29. De 12 legt in dit geval de link met zijn grote idool Jeroen Heubach. Zij dragen beiden dit nummer achterop hun voetbalshirt. De 17 staat voor het jaar 2017, waarin Böhme met zijn elftal (MVV 5) kampioen werd.

Tip 2

Tip 2: Hier zien we een afbeelding van een Bisschop. Melanie Bisschop is uiteraard de vriendin van Jeroen Egberink.

Tip 3

Tip 3: Hier horen we een stukje uit het lied ‘’ik zie een ster’’ van de Dikdakkers. Jeroen werkt bij Autoruiten Olde Olthof en voor een sterretje groot of klein moet je daarom dus bij hem zijn!

Tip 4

Tip 4: Er zijn 3 verschillende afbeeldingen te zien, namelijk een oud-profvoetballer van Schalke, bakleverworst en een rode kaart. De speler van Schalke is Jörg Böhme, Jeroen heeft hier zijn bijnaam aan te danken. De bakleverworst is een actie vanuit M.V.V.’29 waar Jeroen zich ieder jaar vol voor in zet. Jeroen pakt met enige regelmaat een kaartje tijdens een potje voetballen, vandaar de rode kaart.

Tip 5

Tip 5: Achter het vraagteken gaat natuurlijk Jeroen Egberink schuil. Hij heeft afgelopen jaar namelijk de Nijmeegse vierdaagse gelopen. Klasse gedaan Böhme, volgend jaar weer?


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.