Speelgoedbeurs 2021 succesvol verlopen

2021-11-20

Woensdag 17 november gingen de deuren van Sportkantine ‘De Voltreffer’ van MVV’29 open voor de jaarlijkse Speelgoedbeurs. Vorig jaar geannuleerd door corona, nu was het wel mogelijk met inachtneming van de coronamaatregelen.

Ondanks dat het voorgaand jaar niet is doorgegaan was men de Speelgoedbeurs niet vergeten. Er is veel en mooi speelgoed ingebracht en de verkoop was geslaagd! Zowel koper als verkoper gingen tevreden naar huis. Ook voor MVV’29 gaat er weer een mooi bedrag naar de jeugd.

Al het speelgoed dat is overgebleven vindt een goede nieuwe bestemming, namelijk de Speelgoedbank in Almelo. De Speelgoedbank is er voor ieder kind waarvan zijn of haar ouders moeten rondkomen van een minimaal besteedbaar inkomen.

De organisatie wil iedereen bedanken voor deze geslaagde speelgoedbeurs en graag tot volgend jaar!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.