Wijziging in het beleid betreffende trainingspakken voor de jeugd van MVV29

2022-05-10

Geachte leden, ouders/verzorgers van MVV'29,

Via deze weg willen we jullie graag informeren over een wijziging in het beleid betreffende de trainingspakken voor de jeugd vanaf aankomend seizoen 2022-2023.

Waarom?
De huidige trainingspakken zijn verouderd en alle trainingspakken zullen vernieuwd moeten worden. Daarnaast is de huidige manier van beheer van de trainingspakken zeer intensief. Dit betreft de inname, controle en de uitgifte. Dit is niet eenmalig per seizoen maar dit loopt het gehele seizoen door. Daarom staan we nu voor de keuze: gaan we op de huidige manier verder of maken we ieder jeugdlid zelf verantwoordelijk voor zijn of haar MVV-trainingspak?

Wij hebben de keuze gemaakt om het trainingspak vanaf komend seizoen niet meer volledig vanuit MVV'29 te verstrekken maar wij geven de leden de mogelijkheid om via MVV een nieuw trainingspak aan te schaffen voor een sterk gereduceerde prijs!

Hoe?
Het is jaarlijks in de actiemaanden juni en november mogelijk om tegen een gereduceerde prijs een MVV-trainingspak via de webshop aan te schaffen. Dit betreft een nieuwe versie van een Hummel trainingspak inclusief MVV-logo.

Kosten
In de actiemaanden juni en november zal MVV ter bevordering van de aanschaf van MVV-trainingspakken een korting geven van € 12,50 per pak. Na deze korting is de aanschafprijs van een trainingspak:
€ 33,50 per pak t/m maat 164
€ 37,50 per pak vanaf maat S

Komend seizoen
In de komende maand juni is het reeds mogelijk om een trainingspak te bestellen tegen het gereduceerde tarief.

Aankomend seizoen wordt bij de aanvang van het voetbalseizoen dus alleen een tas met teamkleding (shirt, voetbalbroekje en sokken) uitgereikt aan de leider van het voetbalteam.

Het trainingspak wat op dit moment in jullie bezit is, mogen jullie houden.

Senioren
Voor de senioren verandert er niets. Deze blijven zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van een MVV-trainingspak.

We hopen op jullie begrip voor deze wijziging in het beleid rondom de trainingspakken!

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande, dan kun je contact opnemen met Erik Huusken.
 

Laten we met zijn allen zorg blijven dragen voor een MVV '29 waardige uitstraling!

Met vriendelijke groet,

Hoofdbestuur    MVV '29
Materiaalbeheer MVV '29


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.