MVV verliest in en tegen Almelo: 2-1 (1-0)

2008-09-29

MVV ’29 heeft afgelopen zondag haar eerste nederlaag geleden. De wedstrijd die vooraf werd beschreven als “stadsderby” eindigde in een 2-1 nederlaag.

 

De eerste helft bij MVV was slap. Er werd niet gevochten voor elke meter en er was weinig beleving. Dit in tegenstelling tot Almelo. Almelo was feller in de duels en liet de echte wil om te winnen zien. MVV creëerde in de eerste helft echter nog wel wat kansen. Weiss kwam een keer gevaarlijk door maar het was de doelman van Almelo die met een goede redding een doelpunt kon voorkomen. De scheidsrechter, die misschien wat familie in het team van Almelo had, gaf daarna tot verbazing van alles en iedereen geen penalty aan MVV. Lesker werd overduidelijk over de knie gelegd, maar de scheids durfde het niet aan om een penalty te geven. Even later viel de goal aan de andere kant. Na een aanval van Almelo kwam de bal voor het doel die door werd getikt naar de al-dan-niet buitenspel staande spits van Almelo die hem koel binnen schoot. MVV ging de rust in met een 1-0 achterstand.

 

In de 2e helft begon MVV feller dan in de eerste helft en dit resulteerde in enkele kansen die helaas niet werden verzilverd. Almelo werd gevaarlijk via de counter en na een kwartier in de tweede helft scoorde Almelo. Uit een counter kwam de spits van Almelo alleen voor keeper Snijders en stifte hem knap in de verre hoek. Het was nu aan MVV om alles op alles te zetten. MVV scoorde een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer uit een corner. Rob Reinerink was hier verantwoordelijk voor. Hierna volgden nog enkele grote kansen voor MVV, waaronder een bal op de lat en enkele gevaarlijke corners. De scheidsrechter die inmiddels het complete benul van de wereld kwijt was vond het nog nodig om een toeschouwer weg te sturen, om daarna het eindsignaal te geven.

 

MVV heeft nu 5 punten uit 4 wedstrijden. De Harbrinkhoekse formatie staat inmiddels 6e en lijkt even de aansluiting kwijt met de bovenste ploegen.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.