MVV verliest de derby tegen De Tukkers

2007-10-28

De eerste verliespart van dit jaar is een feit. In een duel tegen buurman De Tukkers uit Albergen werd met 2-0 verloren. Op deze nederlaag viel niets af te dingen.

Vanaf het begin werd duidelijk dat de Tukkers goed klaar gestoomd waren voor deze partij. Ze begonnen fel en wonnen vele duels. Ook kregen ze het voor elkaar om de kracht van MVV onder controle te houden, namelijk het opbouwende vermogen. Dit lag echter niet aan De Tukkers maar aan een off-day van enkele spelers van MVV. In het eerste half uur was het vooral aftasten van beide ploegen, waarbij De Tukkers net iets gevaarlijker waren. Echte kansen kregen ze niet, echter schoot Dick Nijhuis een keer stijlvol met een omhaal op de lat. Even later was het wel raak. De bal werd ingebracht en Dick Nijhuis nam de rebound goed aan en schoot raak. De verdiende voorsprong stond nu ook op het bord. Ook hierna bleef De Tukkers sterker wat resulteerde in enkele goede aanvallen maar tot een 100% afwerking kwamen ze niet meer.

De 2e helft verliep hetzelfde als de eerste. De Tukkers waren feller en hadden een optisch overwicht. Maar met een 1-0 stand kon het nog alle kanten op. Dat bleek ook wel toen de ingevallen Rolf Geerdink een pracht van een kans kreeg maar ook in twee instanties kreeg hij de bal er niet in. Vlak hierna kreeg De Tukkers ongeveer drie 100% kansen maar of Frank Snijders stond in de weg of ze verprutsten het zelf. Toch werd de marge uiteindelijk verdubbeld. Na een corner viel de bal voor de voeten van de laatste man van De Tukkers en zelfs hij kon deze bal niet missen. MVV probeerde nog aan te dringen en ze kwamen nog wel in buurt bij het doel maar de spitsen waaronder Patrick van der Meulen en Ruud Hemmer waren ongelukkig in de afwerking. In de laatste minuten hadden De Tukkers de voorsprong nog kunnen vergroten maar de scherpte was er af. Na 90 minuten droop MVV van het veld af.

Na deze nederlaag is MVV een aantal plaatsen gezakt en zijn ze ingehaald door onder andere De Tukkers. Maar er is niets aan de hand, MVV heeft nog een wedstrijd tegoed en aankomende zondag kunnen ze zich revancheren tegen rode-lantaarn-drager DSVD.
 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.