MVV 29 J017-1 wint overtuigend van Luctor JO17-1

2016-10-10
Op zaterdag 8 oktober stond voor MVV'29 JO17-1 de wedstrijd tegen Luctor op het programma. Na de wedstrijd van vorige week waarin werd gelijkgespeeld tegen koploper Losser, stond ons vandaag weer een mooie wedstrijd te wachten, want Luctor stond samen met Losser bovenaan.
 
Om half 3 gaf de scheidsrechter het startsignaal voor de wedstrijd. We begonnen goed, vrijwel alle duels werden door ons gewonnen. We kregen al snel een opgelegde kans die jammer genoeg niet werd verzilverd. Na ongeveer 15 minuten werd ons spel beloond, na een goede pass van Bart O op Thijs, schoot Thijs na een goede actie de bal hoog het doel in; 1-0. Niet veel later ging het andersom, Thijs met een goede pass op Bart O, Bart sprintte langs zijn tegenstander en schoot de bal het doel in; 2-0. We bleven doordrukken en niet veel later na de 2-0, kwam er een vlijmscherpe counter. Thijs kreeg de bal op het middenveld en met een fantastische pass op Bart O die met een goede sprint ook de keeper voorbij ging en scoorde; 3-0. Met deze verdiende voorsprong gingen we rusten.
 
Na rust wist MVV dat het nog niet gewonnen had, we begonnen echter niet scherp aan de 2e helft. Luctor ging al snel 1 op 1 spelen en alhoewel dit niet echt in hele grote kansen werd omgezet, stond er wel steeds druk op de verdediging. Na een goede aanval kwam dan ook de aansluitingstreffer; 3-1. MVV ging daarna weer feller spelen, er werd niet veel weggegeven achterin en na wederom een goede counter gaf Rolf een prima bal en scoorde Thijs 1 op 1 met de keeper de 4-1. Dit was ook de eindstand.
 
Al met al een dik verdiende overwinning op Luctor. MVV staat nu op de 5e plek. Volgende week weer een thuiswedstrijd, om half 3 wordt er afgetrapt tegen nummer 3 KOSC. Tot dan!

Foto's van de wedstrijd

 

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.