MVV 29 JO17-1 verspeelt 2 dure punten tegen KOSC JO17-1

2016-10-16
Op zaterdag 15 oktober  stond voor MVV'29 JO17-1 de thuiswedstrijd tegen KOSC uit Ootmarsum op het programma.
Om half 3 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. We begonnen erg goed, door druk op de verdediging te zetten raakten ze snel in paniek en wisten ze niet goed wat ze moesten doen. In de 20e minuut kwam de beloning, Thijs scoorde door een vrije trap fantastisch binnen te schieten;1-0. We verslapten daarna iets, alhoewel dit niet in hele grote kansen resulteerde voor KOSC. In ongeveer de 30e minuut onderschepte Daan de bal goed op het middenveld, hij speelde zijn mannetje uit en gaf een fantastische steekbal op Bart O die de bal binnenschoot, helaas vlagde de vlagger voor buitenspel. De scheids ging met hem mee en floot de goal af. Wij verslapten en lieten KOSC weer een gevoel krijgen dat ze de gelijkmaker konden maken. Dit gebeurde ook, 1 minuut voor rust werd door ons een bal ongelukkig ingeschat en met een goede counter scoorde KOSC de 1-1. Met deze stand gingen we rusten.
 
De 2e helft was minder leuk dan de 1e helft, onrustig aan de bal en veel balverlies aan beide kanten. Toch wisten we weer op voorsprong te komen, na een assist van Bart wist de meegelopen Mathé de bal vanaf de zestien de kruising is te schieten, 2-1. KOSC ging al snel 1 op 1 spelen en zette veel druk op onze achterste linie. We bleven er goed kort op zitten en KOSC creëerde ook niet veel kansen. Na een voorzet die bijna het doel in belandde wist Niels de bal nog goed weg te koppen zodat het 2-1 bleef. 5 Minuten voor tijd gaf de rechtshalf van KOSC een steekbal op de rechtsbuiten. De rechtsbuiten schoot de bal erin en zo scoorde KOSC  de 2-2. De scheids floot even later af, eindstand 2-2.
 
Vandaag dus weer 2 punten verloren, niet de eerste keer dit seizoen dat het zo gebeurt. Volgende week zijn we vrij. Over 2 weken gaan we op bezoek bij Sportclub Overdinkel. Tot dan! 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.