MVV 29 JO17-1 speelt gelijk tegen Sp. Overdinkel JO17-1

2016-10-31
Op zaterdag 20 oktober vertrok MVV’29 JO17-1  naar Sportclub Overdinkel. 
 
Het was een matige 1e helft op een zeer slecht veld. Ondanks het slechte veld had MVV wel het betere van het spel met een paar kleine kansen maar het doelpunt wou niet vallen. Na een prachtige opening van Niels Ter Wee kwam Bart Oerbekke in de gelegenheid om de 0-1 binnen te schieten en dat deed hij met een mooi geplaatst balletje waar de keeper geen antwoord op had. De scheids floot af voor de 1e helft en MVV ging met een verdiende voorsprong naar de kleedkamer.
 
MVV kwam slap uit de kleedkamer en kreeg vroeg een goal tegen uit een vrije trap die mooi werd verlengd waar de keeper eerst een mooi antwoord op had maar de rebound was hem te sterk; 1-1. MVV kwam de klap te boven en kreeg weer het betere van het spel.Overdinkel nam genoegen met een gelijkspel en ging achterin rond hangen. MVV had meer balbezit en dit betaalde zich uit met een paar grote kansen die er maar niet ingingen. De scheids floot af voor de 2e helft en MVV ging naar huis met een teleurstellend gelijkspel. 
 
Hopelijk worden volgende week uit bij BWO wel de 3 punten gepakt.
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.