MVV29 verliest in blessuretijd van Columbia.

2017-12-17

Om 14:00 begon de topper in de 2e Klasse J. Nummer 1 MVV'29 nam het thuis op tegen nummer 2 Columbia uit Apeldoorn. 

 
De manschappen van Marcel oude Nijhuis begonnen zeer zwak aan deze kraker. De felheid ontbrak bij de koploper. Dit resulteerde in een 0-1 voorsprong voor de ploeg uit Apeldoorn. Vlak hierna was Columbia weer trefzeker, dit keer via een hoekschop. Columbia bleef de bovenliggende partij en ook de 3-0 viel nog in het eerste half uur van de wedstrijd. Na dit half uur kwamen er nog kleine kansen voor MVV'29 maar de ploeg kon het de doelman van Columbia niet moeilijk genoeg maken.
 
Na de theepauze was er een heel ander MVV'29 te zien. MVV'29 won weer duels en voetbalde veelal op de helft van Columbia. MVV'29 was beter dan Columbia en de frustratie begon toe te slaan. Een aanvaller van Columbia trapte Jorgen Weiss op onnodige wijze na en de scheidsrechter kon niks anders dan een rode kaart trekken.
 
Hierna kwam MVV'29 meer en meer en het was Ramon Lesker die de bal inkopte na een voorzet van Kai Wesselink. Dit gaf MVV'29 een boost en in de 71e minuut was het invaller Stan oude Avenhuis die de voorzet van Milan Weiss bekroont met zijn eerste doelpunt in de hoofdmacht van MVV'29, 3-2. Ook de 3-3 viel nog. Wederom was het Ramon Lesker die de bal beheerst binnen schoot vanaf 9 meter van de goal na een afgemeten pass van captain Jordy Groot. Een geweldige comeback en MVV'29 wilde meer. Desalniettemin kon MVV'29 een goede tweede helft niet belonen met een 3punter. In blessuretijd was het de invaller van Columbia die de bal keurig tegen de touwen schoot en doelman Giel Groothuis kansloos liet, 4-3.
 
Kort hierna floot de goed leidende scheidsrechter voor de laatste keer. MVV'29 verliest weer eens een thuiswedstrijd. De nieuwe koploper van de 2e Klasse J neemt 3 punten mee naar Apeldoorn. MVV'29 gaat de winterstop in met een 2e plek en een periode op zak. Marcel oude Nijhuis en zijn manschappen kunnen terugkijken op een goede eerste seizoenshelft en hoopt deze lijn ook na de winterstop door te zetten.
 
MVV'29 1 wenst iedereen alvast fijne feestdagen en een gezond en sportief 2018! 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.