MVV E2 winnaar finale zaalvoetbal

2009-02-16
Nadat E2 de reguliere zaalvoetbalcompetitie had gewonnen, bleek 14 februari het finaletoernooi op het programma te staan.
 
De finalepoule van E2 begon al op zaterdagmorgen 14 februari om 8.30 uur. Met andere woorden, er moest vroeg worden opgestaan. Nadat bleek dat enkele jongens van E2 op wintersport gingen is er versterking gezocht bij E3. Matthijs Löwik en Leon Tijink werden al op half acht van huis gehaald, zodat we om kwart voor acht met acht jongens konden vertrekken naar Borne. Vandaag was het een vaderdag, want alleen mannen waren 's morgens aanwezig, de normaal vaak aanwezige moeders lieten het vandaag afweten. Elise Goossen kwam nog na, maar dat was het wel met de dames.
 
In Borne aangekomen moesten we vier wedstrijden spelen in onze poule. Achtereenvolgens speelden de jongens tegen LSV, GFC, de Tukkers en Bentelo. Na twee gelijke spelen en twee gewonnen wedstrijden, bleken de boys van E2 als enige acht punten verzameld te hebben. Dat was voldoende voor de winst en door voetbalquizexpert Martin Hemmer oet Vass, werd de beker overhandigd aan MVV.
 
De aanwezige vaders en moeder waren zeer te spreken over de verrichtingen van de jongens en ook leider Henri Goossen kon tevreden terugkijken op een succesvolle vroege morgen in Borne.
 
Jongens van E2 gefeliciteerd, en veel succes gewenst in de komende voorjaarscompetitie.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.