MVV speelt gelijk in doelpuntenfestival

2008-12-02

Afgelopen zondag heeft MVV gelijk gespeeld tegen GFC. In een duel waarin veel fout ging werd het uiteindelijk 4-4. Het duel eindigde met één man minder omdat de rechtsback van GFC na een grove charge van het veld werd gestuurd.

 

MVV begon wat slapjes en onnauwkeurig aan het duel. Dit leverde wat gevaar op voor het doel van Rob Snijders maar tot goals kwam het niet. De eerste de beste aanval van MVV was wel gelijk raak. Na een aanval over rechts werd Patrick van der Meulen naar beneden getrokken. De toegekende strafschop benutte hij zelf. Even later werd het zelfs 0-2. Ruud Hemmer wilde voorgeven en via 2 tegenstanders belandde de bal in het doel. Het ging snel in deze periode want even later stond het alweer 1-2 door een droge schuiver van de gezette spits van GFC. De gelijkmaker hing in de lucht maar deze bleef nog even uit.

 

Vlak na rust was het dan wel zover. Na slechts 3 minuten belandde de boel achter Rob Snijders en stond het weer gelijk. GFC bleef druk zetten en dit opportunistische spel leverde een 3-2 voorsprong op. Een voorzet werd bij de 2e paal vrij binnen getikt. Vervolgens liet de rechtsback van GFC zich gaan. Werd zijn eerste zware overtreding nog weggewuifd, zijn tweede binnen twee minuten leverde hem terecht direct rood op. MVV ging hierna op zoek naar de gelijkmaker maar kreeg het deksel op de neus, uit een spaarzame counter viel de 4-2. Toch bleef MVV geloven en bleef het aanvallen. Een vrije trap van Bram ten Tusscher belandde op een arm binnen de 16 en de 2e penalty was een feit. Deze werd wederom benut door Patrick van der Meulen.  De laatste 10 minuten was eenrichtingsverkeer naar het doel van GFC. Rob Reinerink kreeg een goede kopkans, Bram ten Tusscher was gevaarlijk met wat vrije ballen en de ingevallen Joeri Weiss kon niet afwerken na het 3x geprobeerd te hebben. Eén minuut voor tijd was daar dan toch nog de gelijkmaker. Patrick van der Meulen draaide goed weg van zijn tegenstander en kon zijn 3e van de middag aantekenen. Even later vond de scheidsrechter het mooi geweest.

 

Al met al was er tevredenheid over het behaalde puntje maar baart het makkelijk weggeven van doelpunten tot enige zorg. Aankomende zondag staat de ontmoeting met het laaggeklasseerde Bentelo op het programma.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.