MVV wint weer van Wierden

2008-12-15

Net als de uitwedstrijd leverde de thuiswedstrijd tegen Wierden veel doelpunten op. In een aantrekkelijke wedstrijd op het kunstgrasveld van MVV werd 8 keer gescoord en stond er na 90 minuten een 5-3 einduitslag op het bord.

 

MVV kreeg vrijwel direct een tegenslag te verwerken. Na 3 minuten werd een corner van Wierden ingekopt door een geheel vrijstaande Wierdenaar. MVV liet zich echter niet uit het veld slaan en kwam vrij snel op gelijke hoogte. Bram ten Tusscher schoot een vrije bal vanaf de 16 hard binnen. Enkele minuten later kreeg Tom Rikhof veel ruimte op rechts. In plaats van naar binnen te trekken zette hij snel voor en blijkbaar schrok de verdediger van Wierden zo van dit besluit dat hij de bal pardoes in eigen doel kopte. Nog voor rust werd de marge opgeschroefd naar 2 doelpunten na een keurig uitgevoerde aanval die wederom werd benut door Bram ten Tusscher.

 

Na rust werd het zelfs 4-1 door een doelpunt van Patrick van der Meulen. Toen de verslaggever uit de kantine kwam om het laatste half uur van de wedstrijd te aanschouwen werd juist de 4-2 op het bord gezet door de spits van Wierden. Het leek nog even spannend te worden maar in plaats van de aansluitingstreffer scoorde MVV uit een goed uitgevoerde counter de 5-2, het was weer Bram ten Tusscher die het laatste zetje gaf. Even later werd hij gewisseld voor Jorgen Weiss die de hele week in Barcelona gebivakkeerd had. Dat het in de slotminuut nog 5-3 werd was puur voor de statistieken.

 

MVV sluit aardig aan en gaat met een goed gevoel de winterstop in. Volgende week is er een inhaalprogramma en aangezien MVV de meeste wedstrijden achter haar naam heeft staan kunnen zij genieten van een winterslaapje.

 

Nog een paar foto's:

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.