MVV wint van koploper WVV

2009-04-06

Na een wat moeilijke periode voor MVV lijken ze zich net op tijd herpakt te hebben. Onder een schitterende lentezon werd er gewonnen van koploper WVV uit Hengevelde met 2-1 door een laat doelpunt van Ruud Hemmer.

De mooiste goal van de middag viel al voor het eerste fluitsignaal. De pupil van de week lopte de bal fabelachtig over de keeper van WVV en gaf de 11 jongens van MVV vol vertrouwen. Desondanks was het begin duidelijk voor de bezoekers. Na 1 minuut werd er al op de lat gekopt en MVV mocht van geluk spreken dat het 0-0 bleef. MVV schrok direct wakker en rechtte de rug. Rob Reinerink schoot een metertje naast na een afgeslagen voorzet. Even later werd een volley van Jeroen Lesscher geblokt met een corner tot gevolg. Dit leverde niets op. MVV bleef aardig voetballen en voerde de boventoon. Ruud Hemmer kwam nog een keer door op rechts maar stuitte op de keeper. Vijf minuten voor rust stuurde WVV een bal diep naar voren. Keeper Rob Kamphuis kwam uit en pakte de bal maar kwam hierbij buiten de 16 terecht. De vrije bal werd ongenadig hard in de bovenhoek geknald door Maurice Workel, 0-1 voor WVV.

Na rust ging MVV verder met het goede voetbal. Dit leverde al snel de gelijkmaker op. Een vrije bal vanaf bijna 25 meter werd knap over de muur gelegd en het balletje verdween in de hoek. Jeroen Lesscher was het die dit kunstje flikte. WVV loerde op de counter, terwijl MVV voetbalde. WVV kon hierdoor enkele malen gevaarlijk worden, echter was de afronding ongelukkig. MVV kwam vaak dichtbij het doel maar de laatste snik kwam er niet. Jeroen Lesscher zag een volgende vrije bal nog net gepareerd worden door de goalie van WVV. Het laatste kwartier brak aan en het kon beide kanten op. Net toen het leek dat WVV door zou drukken was het MVV die via een snelle aanval de 2-1 noteerde. Bas Alberink gaf de bal prachtig aan Ruud Hemmer mee en deze legde de bal bekeken in het rechter hoekje. De laatste 5 minuten + blessuretijd werd het billen knijpen maar om 16:00 uur floot de scheids dan eindelijk voor het laatst deze middag.

Kort gezegd is het een goede en verdiende overwinning geweest. MVV heeft vertrouwen opgebouwd voor de laatste wedstrijden en kan met een goed gevoel het einde van de competitie tegemoet gaan.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.