MVV verliest in Slagharen

2008-10-13

MVV’ 29 uit Harbrinkhoek ging afgelopen zondag op bezoek in Slagharen. Vooraf werd dit gezien als een lastige wedstrijd omdat EMMS bovenaan staat in de 4e klasse.

 

De eerste helft begon goed voor MVV. Er werd goed gecombineerd op het middenveld en alle “2e” ballen waren voor MVV. Dit resulteerde dan ook na 10 minuten in de schitterende goal van Bram ten Tusscher. Na een mannetje uitgekapt te hebben schoot hij de bal feilloos in de kruising. MVV was hierna nog steeds beter en heerste op het middenveld. De vlagger van EMMS stak enkele keren echter een stokje voor echte kansen voor MVV door vals te vlaggen. In de 40e minuut van de wedstrijd viel Jeroen Lesscher uit met een blessure.

 

De tweede helft begon ook nog aardig. EMMS werd nog niet gevaarlijk en MVV hield de druk er aardig op. Na 10 minuten in de tweede helft viel dan toch de gelijkmaker. Een voorzet over links werd knap binnengekopt. Hierna rook EMMS bloed en ging het vol voor de overwinning. Een kwartier later scoorde EMMS opnieuw. De 2-1 viel op bijna identieke wijze als de 1-1. Hierna kreeg MVV het nog zwaarder. Jordy Groot en Barry Telgenhof oude Koehorst vielen allebei uit met een blessure en er moest overal flik gepuzzeld worden. Tien minuten voor tijd kreeg EMMS ook nog een penalty. Dit buitenkansje werd ook benut door EMMS.

 

Al met al een zure middag voor MVV. MVV moet niet aan de tweede helft denken en het spel van de eerste helft doorzetten, want dan kan het van iedereen winnen. Volgende week is er een weekje rust voor MVV.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.