Onnodig verlies in sleutelduel DOS19 - MVV

2008-03-10

In de strijd tegen degradatie heeft MVV een onnodige en teleurstellende nederlaag geleden. In Denekamp tegen DOS ’19 werd het 2-1`voor de thuisploeg.

MVV begon sterk aan deze belangrijke wedstrijd. Er werd verzorgd gevoetbald en de thuisploeg werd gelijk onder druk gezet. Dit leverde in de 19e minuut dan ook de verdiende voorsprong op. Na een mooie actie van Bram ten Tusscher knikte Patrick van der Meulen zeer knap binnen. In het vervolg werd MVV nog enkele keren gevaarlijk. Zo werd een inzet van Patrick van der Meulen ternauwernood gekeerd en kwam Ruud Hemmer op rechts een paar keer gevaarlijk door maar daar strandde het vaak bij de eindpass. DOS ’19 zette er weinig tegenover, een afstandsschot die de buitenkant van de paal schampte was het enige wat zij op de plank legden. Op slag van rust kreeg MVV een vrije bal op een meter of twintig. Deze werd van richting veranderd en belandde op de paal. In de rebound kon Ruud Hemmer net niet genoeg achter de bal komen. Zo werd er gerust met een 0-1 voorsprong.

Na rust pakte MVV het weer goed op. Gelijk werd Ruud Hemmer weer diep gestuurd maar nam hij de bal iets te ver naar buiten mee waardoor het gevaar verdween. Na ongeveer een kwartier in de 2e helft kwam de ommekeer. Een vrije trap van DOS ’19 op 25 meter werd ook van richting veranderd en waar MVV pech had, had DOS ’19 het geluk aan haar zijde. De bal verdween pardoes in het doel. De moed kwam terug bij DOS ’19 en via opportunistisch voetbal werden ze steeds gevaarlijker. Tien minuten voor tijd viel dan ook het doek voor MVV. Een aanval via rechts van DOS ’19 werd bij de 1e paal nog door iedereen gemist maar hierdoor kon de spits bij de 2e paal vrij binnen tikken. In de resterende 10 minuten probeerde MVV het met “lange halen, snel thuis” maar dit leverde geen resultaat op.

Al met al een zware teleurstelling voor de mannen van MVV. Er werd beter gevoetbald dan alle afgelopen weken maar het resultaat blijft uit. Feit blijft dat er genoeg punten te verdelen zijn en dat er nog lang niets verloren is. Nog 7 wedstrijden en dus nog 7 finales en 21 punten te gaan!
 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.