MVV pakt de laatste strohalm in Delden

2008-04-11

In een wedstrijd waar gevochten werd voor de laatste kansen, Rood Zwart qua kampioenschap en MVV qua degradatie, trok MVV aan het langste eind. De mannen uit Harbrinkhoek vochten voor wat ze waard waren en wonnen met 1-2.

De wedstrijd begon zoals verwacht. Rood Zwart probeerde voetballend er doorheen te komen en MVV probeerde via een scherpe omschakeling gevaarlijk te worden. Rood Zwart had een optisch overwicht maar kon dit niet uitbuiten. Uitgespeelde kansen kregen ze niet en enkele voorzetten en ongevaarlijke schoten was het enige wat ze voort konden brengen. MVV kreeg enkele kansjes. Zo werd een snelle aanval net niet nauwkeurig genoeg doorgezet en even later werd Ruud Hemmer gehinderd bij het proberen van een omhaaltje. Na een half uur viel de 0-1. Een vrije bal vanaf de zijkant werd binnen de 5 meter gebracht waar Jordi Booijink het kopduel won van de keeper. Via zijn knie belandde de bal in het doel. Rood Zwart zocht aansluiting maar de verdediging van MVV stond als een blok. Eén slippertje van Frank Snijders liet de stand ook niet veranderen. Via de paal ging de bal over de achterlijn.

De 2e helft vertoonde het zelfde spelbeeld, echter gaf Rood Zwart meer druk. Het gevolg was dat MVV meer ruimte kreeg. Na weer een afgeslagen aanval van Rood Zwart stond Ruud Hemmer vrij en na een rush vanaf de middellijn bediende hij Patrick van der Meulen die een niet te missen kans feilloos benutte, 0-2. Even later kreeg Koen Lesker nog een grote kans maar hij schoot voorlangs. Rood Zwart probeerde door te drukken en dit betekende een kwartier voor tijd de aansluiting. Een voorzetje werd achter het standbeen langs ingetikt, 1-2. Het laatste kwartier was hachelijk, hangen en wurgen en met de billen knijpen maar de voorsprong op het Grolsch scorebord bleef bestaan.

Na deze overwinning is er zowaar aansluiting met DOS, GFC en in enige mate BWO. De laatste kans ligt er nog steeds en een lang seizoen (nacompetitie) zit er nog steeds in.
 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.