MVV wint opnieuw van Rood Zwart

2008-04-28

Met nog 1 wedstrijd te gaan ligt de strijd tegen degradatie weer volledig open. MVV won met 1-0 van Rood Zwart. Onder moeilijke warme omstandigheden werd een terechte overwinning geboekt.  

MVV begon gevaarlijk aan de wedstrijd. Na 10 minuten werd het aluminium al geraakt. Bram ten Tusscher schoot knap met buitenkant kant links maar via de onderkant van de lat stuiterde de bal terug het veld in. Even later kreeg Patrick van der Meulen een goede kans maar stuitte op de keeper. Ook Rood Zwart werd even gevaarlijk. De bal belandde na een vrije doorgang van de spits en de lat in het net achter het doel, keeperbal. Direct hierna werd er een aanval opgezet door Bas Alberink maar hij kon de bal niet goed raken na een vreemde stuiter. Zo werd er gerust met een 0-0 stand. 

Na rust bleef het spelbeeld gelijk. MVV was gevaarlijker en moest alleen oppassen voor snelle aanvallen van Rood Zwart. MVV kreeg veel corners maar kon hieruit niet gevaarlijk worden, tot 20 min. voor tijd. Een diepe corner kwam uiteindelijk bij Bram ten Tusscher en na een halve volley lag de bal erin. Hierna kreeg MVV meer ruimte en meer kansen. Ruud Hemmer werd nog alleen voor de keeper gezet maar miste. Een aantal schoten van Bram ten Tusscher eindigden steeds op de prima keepende goalie van Rood Zwart. Vlak voor tijd werd het nog 2x gevaarlijk voor het doel van Frank Snijders. Een vrije trap kon nog redelijk simpel gepakt worden, even later redde de lat MVV. Even later floot de scheids af en waren de 3 punten binnen. 

MVV slaat een belangrijke slag en staat, na verlies van GFC, op gelijke hoogte met GFC. Ook BWO staat nog in het zicht met 2 punten meer. Aankomende donderdag volgt de (voorlopig) laatste finale tegen AJC uit Losser.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.