MVV door naar finale nacompetitie!

2008-05-26

Na een zenuwslopende wedstrijd tegen WVV trok MVV na strafschoppen aan het langste eind. Na een einduitslag van 3-3 moesten penalty’s de doorslag geven. MVV deed dit beter en staan zodoende volgende week in de finale van de nacompetitie.

MVV begon zeer slecht aan de wedstrijd. Er werd niet goed gevoetbald en WVV daarentegen was bij vrijwel elke aanval gevaarlijk. Het was dan ook niet raar dat het na een half uur 2-0 stond voor WVV. Tom ten Breteler maakte de 1-0 en Maurice Workel kopte de 2-0 binnen. Vlak voor rust werd echter de aansluitingstreffer gescoord, en hoe! Patrick van der Meulen kreeg een diepe bal op rechts en zonder na te denken ploft hij de bal met een schitterende volley over de keeper in de verre hoek.  Vlak hierna is het rust en zit de moed er nog helemaal in.

Na rust zakt de moed weer vrij snel weg omdat Maurice Workel direct voor zijn 2e treffer tekende. Een diagonale schuiver liet Frank Snijders kansloos. Het werd tijd voor kick & rush voetbal en dit was precies het spelletje waar om gevraagd werd. Lange ballen van achteruit, duels winnen en van daaruit voetballen. Dit leverde al snel de 3-2 op. Een steekpass op Ruud Hemmer kon nog onderschept worden door de keeper maar Patrick van der Meulen was er als de kippen bij en met een boogbal van 30 meter  veranderde hij de stand in 3-2. Hierna ging MVV op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er. Tien minuten voor tijd maakte Bas Alberink een mooie actie en via de keeper en zijn eigen been belandde de bal in het doel, 3-3. MVV maakte hierna aanspraak op de winst en die leek er ook te komen maar Bas Alberink vergat af te werken na een fenomenale solo-actie. Even hierna floot de scheids en moesten penalty’s een uitkomst bieden.

In de penalty-serie was een heldenrol weggelegd voor Frank Snijders. Hij zat bij vrijwel elke penalty in de goede hoek. Na de eerste 5 penalty’s stond het gelijk. MVV schoot 4x raak (Patrick van der Meulen, Ruud Hemmer, Bram ten Tusscher en Koen Lesker) en 1x mis (Barry Tok). WVV miste ook 1x. Hierna was het om en om. WVV raakte en ook Tom Reinerink van MVV maakte de gelijkmakende strafschop. De 7e penalty werd gemist door WVV maar ook Bas Alberink miste de 7e van MVV. De 8e ronde gaf uitsluitsel want WVV miste weer, prima gestopt door Frank Snijders, waarna Tim ten Berge de trekker definitief over haalde.

Het feestje werd gevierd in de feesttent van de school- en volksfeesten in Harbrinkhoek. In de finale moet er worden aangetreden tegen Hector uit Goor. De wedstrijd zal gespeeld worden in Bornerbroek om 14 uur, zondag 1 juni. Komt allen!!

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.