Doelpuntloos gelijkspel bij BWO

2008-02-18

Na 5 verliespartijen op rij kan MVV weer een puntje toevoegen aan het totaal. In Hengelo tegen BWO was en bleef het 0-0. De wedstrijd was voor het publiek niet aantrekkelijk dus de toeschouwers moesten het doen met het mooie weer wat op Sportpark Noork neerdaalde.

Op een hard veld met een dunne zachte toplaag werd er om 2 uur afgetrapt. De eerste actie van de wedstrijd was typerend voor het verloop van de wedstrijd. De aftrap werd iets te zacht genomen waardoor Jordy Groot gelijk een moeizame aanname moest doen waarna hij werd gehaakt door een speler van BWO. Een rommelig en ongecontroleerd begin en zo verliep de wedstrijd ook. Toch vielen er gedurende wedstrijd wel enkele grote kansen te noteren. Zo werd een voorzet over rechts van BWO knap binnen gekopt bij de 2e paal maar bracht de lat redding. Even later zette Tom Rikhof met een schitterende pass Ruud Hemmer alleen voor de keeper, echter schoot Ruud de bal tegen de keeper aan in plaats van tegen het netje.

In de 2e helft viel er helemaal niets meer te genieten. MVV kreeg helemaal geen kans meer. BWO daarentegen kwam enkele keren gevaarlijk door. Het gevaarlijkste moment was een bedoelde voorzet die prompt op de lat belandde. Deze werd in de rebound ingetikt maar de desbetreffende speler deed dat vanuit buitenspelpositie. Verder dien ik geen woorden meer vuil te maken aan deze 2e helft, het bleef 0-0 en dat is het.

Positief is het dat er eindelijk niet verloren is. Negatief is het dat MVV wel een wedstrijd is ingelopen maar geen 3 punten. Het gaatje blijft dus aanwezig. Wel is er weer vertrouwen geput uit het feit dat er niet verloren is, de vloek is (ongeveer) doorbroken.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.