MVV verliest kansloos van Vogido

2008-03-03

Na twee wedstrijden niet te hebben verloren weet MVV weer waar het staat. Tegen koploper Vogido werd dik en kansloos verloren met 1-5. Waar het in Enschede nog aanspraak maakte op 3 punten maakte MVV in Harbrinkhoek alleen maar aanspraak op helemaal niets.

Vanaf het begin was duidelijk dat Vogido voor 3 punten was gekomen en voor niets minder. Dit in combinatie met een slap begin van MVV leverde na 20 minuten al een 0-3 stand op. De voorhoede van Vogido was rap en sterk in de combinatie en MVV had hier geen antwoord op. Pas na de 3-0 werden de mouwen opgestroopt en ontstonden er zowaar enkele goede aanvallen. Dit gaf nog een sprankje hoop voor de rest van de wedstrijd. Het jammere was dat geen enkele aanval kon worden afgerond zodat het met rust nog steeds 0-3 stond.

Direct na rust was het afgelopen. De eerste de beste aanval van Vogido was weer raak en de 0-4 stond op het bord. Hierna verliep het duel zoals verwacht. MVV probeerde wel maar kon gewoon niet meer, Vogido kon wel maar hoefde niet meer. Dit spelbeeld leverde nog wel 2 doelpunten op. Ruud Hemmer maakte voor MVV de eretreffer en even later werd de bal aan de andere kant weer tegen het netje geschoten, 1-5. Vlak voor tijd miste Vogido nog een strafschop en zo stonden na 90 minuten de heren uit Harbrinkhoek gedesillusioneerd in de kleedkamer.

Een nederlaag tegen de koploper is vaak ingecalculeerd maar op zo’n manier komt het altijd hard aan. Volgende week tegen directe concurrent DOS ’19 komt het erop aan. De strijd tegen rechtstreekse degradatie komt nu aankomende zondag al tot een climax!
 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.