MVV 1 heeft patent op gelijkspel

2007-10-01

Ook in de vierde wedstrijd van het seizoen wist MVV niet te winnen. In een open wedstrijd met kansen aan beide kanten werd het uiteindelijk 1-1. Een weerzien met oud-trainer Ate Relker eindigde dus onbeslist en hier mocht vooral MVV qua kansenverhouding niet over klagen.

Net als de afgelopen drie weken begon MVV goed. Al in de 2e minuut kwam MVV via een goede aanval alleen voor het doel, echter ontbrak het aan een goede voorzet waardoor het niet tot een inzet kwam. MVV drukte door en in de eerste 10 minuten ontstond zo nog een kans voor Patrick van der Meulen maar zijn schot werd afgeblokt. Na een kwartier begon ook GFC zich met het spel te bemoeien. De sterke spits Simon Ruumpol kon enkele keren aannemen, draaien en schieten of voorzetten. Telkens stond Frank Snijders op de goede plek of bracht hij redding. Bas Alberink was nog enkele keren dreigend, zeker na een goede aanval die door hem werd opgezet en afgerond maar de bal verdween via zijn hoofd net naast het doel. Met rust was het nog 0-0 en dit weerspiegelde de verhoudingen in het veld goed.

Na rust was het GFC die feller was en het spel bepaalde. Zo kreeg GFC enkele grote kansen maar weer kregen ze het balletje er niet in. Frank Snijders keepte uitstekend en pakte alle ballen die op hem afkwamen. Na een kwartier kreeg GFC de grootste kans. Eerst werd er van dichtbij op de paal geschoten en de rebound hoefde alleen nog maar in het netje te worden geschoten ware het niet dat Thijs Kampkuiper de bal nog miraculeus van de lijn af kon halen. Vlak hierna kwam MVV op voorsprong. Door een snelle omschakeling van MVV kon Ruud Hemmer vrijgespeeld worden. De grensrechter stak de vlag in de lucht maar de scheids liet terecht doorvoetballen. Enigszins fortuinlijk verdween de bal via de keeper in het doel. Hierna bleef GFC komen. Met hulp van de scheids kwamen ze snel gelijk. Na een onschuldig duel binnen de 16 liet de spits zich gewillig vallen en de scheids trapte hier met beide benen in, terwijl even daarvoor Bas Alberink duidelijk werd gehaakt binnen de 16 en de scheids vrolijk liet doorspelen. De penalty werd echter onberispelijk binnen geschoten en de 1-1 stond op het bord. Het laatste kwartier was zenuwslopend en het duel kon beide kanten op maar GFC bleef het meest gevaarlijk. Dit leverde niets op en zo was het weer een gelijkspel.

Na 4 wedstrijden, waarvan 3 uitduels, is er louter gelijkgespeeld. Geen verkeerd resultaat maar het schiet ook niets op. Binnenkort zal er toch gewonnen moeten worden om niet in de hoek te geraken waar de klappen vallen. Aanstaande zondag is DOS ’19 de tegenstander.
 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.