MVV wint thuis van DOS19

2007-10-08

In de 5e wedstrijd van het seizoen werd de eerste driepunter gescoord door MVV. Na een wedstrijd die bol stond van de spanning werd het 2-1. Op basis van vechtlust verdiende de ploeg uit Harbrinkhoek de 3 punten en kregen ze deze uiteindelijk ook.

MVV begon de wedstrijd weer flitsend. Zo was er wederom een kans voor Ruud Hemmer in de 2e minuut maar hij schoot recht op de keeper af. Even later kon Bas Alberink de score openen maar zijn inzet ging net voorlangs. Voetballend had MVV het betere van het spel en dit bleef de hele 1e helft zo. Wel moest de verdediging attent blijven, DOS ’19 kon met enkele snelle omschakelingen dreigend zijn echter werd dit telkens in de kiem gesmoord. Na iets meer dan een half uur was het dan eindelijk raak. Na een verre uittrap van Frank Snijders was het Patrick van der Meulen die goed doorkopte. Bas Alberink kroop achter zijn tegenstander weg en schoof beheerst de 1-0 binnen. Tot de rust gebeurde er verder weinig noemenswaardig.

Na rust was er een periode van een kwartier dat DOS ’19 de bovenhand voerde. MVV voetbalde slordig en moest veel achter de man aanlopen. In deze periode konden ze enkele keren vuren op het doel maar dit was niet levensgevaarlijk. Strijd werd steeds belangrijker, dit viel ook te merken aan het hoge gele kaarten-gehalte van de wedstrijd. Er werden flink wat tikjes uitgedeeld en zo raakte ook Thijs Kampkuiper geblesseerd. Toen hij wat aan het nahinkelen was werd er door DOS ’19 een aanval over rechts opgezet waar Thijs dus net even kracht tekort kwam. De voorzet werd simpel binnen getikt en zo stond het weer 1-1. Een nieuw gelijkspel hing in de lucht tot het moment dat een invaller uit Denekamp zijn 2e gele kaart mocht ontvangen en in kon rukken. MVV drong aan en 10 minuten voor tijd werd de inzet beloond. Rolf Geerdink werd na een pass van Patrick van der Meulen goed vrijgespeeld en schoof de bal zeer beheerst binnen. In de laatste 10 minuten drong DOS ’19 weer wat aan maar gevaarlijk werd het niet, in tegenstelling tot MVV, die de voorsprong had kunnen vergroten. Onder andere Jeroen Lesscher en Jordy Groot kregen grote mogelijkheden. Na 90 minuten en een beetje floot de scheids voor het laatst en waren de 3 punten een feit.

Na 5 wedstrijden nog steeds ongeslagen en een overwinning op DOS ’19 is een goede start voor MVV. Op een vrij vol Frielinkpark was het goed toeven en blijft de ploeg van Henk van Goozen zo doorgaan met voetballen dan zit er nog heel wat in het vat voor dit seizoen. Volgende week komt de koploper Berghuizen op bezoek.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.