MVV 29 JO17-2 wederom onderuit

2016-10-05
MVV’29 JO17-2 is ook in de vierde wedstrijd van het seizoen onderuit gegaan. In Harbrinkhoek walste Fleringen met maar liefst 1-6 over de ploeg uit de Harbrinkhoek.
 
De wedstrijd begon hoopgevend voor de thuisploeg. De kansen kwamen over en weer en Fleringen kon in de 20e minuut als eerste het doel troffen. Helaas was de vreugde van korte duur. MVV kwam na 10 minuten terug in de wedstrijd; Leushuis scoorde via een penalty de gelijkmaker, waarna ze rustig uitliepen na een veilige 1-1 ruststand.
 
Ondanks een donderspeech van coach Snijders & Busscher en een aantal tactische omzettingen kon MVV’29 in de tweede helft het tij niet keren en kwam de voorsprong voor de uitploeg. Sterker nog, ze konden rustig verder werken aan het doelsaldo hetgeen uiteindelijk resulteerde in een verdiende 1-6 overwinning.
 
4 x Is scheeprecht dus volgende week zal het tegen Quick moeten gaan gebeuren, anders zullen de eerste witte zakdoekjes zichtbaar worden op het Frielinkpark.
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.