MVV29 wint op bezoek bij UDI

2022-04-19

Op een zonnige tweede paasdag stond de wedstrijd tussen MVV ‘29 en UDI op het programma onder leiding van scheidsrechter Dordievski. 

Om 14:00 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. MVV begon gelijk goed aan de wedstrijd. Direct vanaf het eerste fluitsignaal werd een middenvelder van UDI, na goed druk zetten van Milan Weiss, geforceerd om de bal terug te spelen naar de centrale verdediger. Deze pass werd doorzien door Bart Oerbekke die vervolgens oog in oog stond met de keeper en de bal in de verre hoek kon schieten. 1-0. Vrijwel direct na de 1-0 stond de 1-1 op het scorebord. Een buitenspeler van UDI kapte naar binnen en schoot de bal via de binnenkant van de paal in de kruising. 

Na de twee snelle doelpunten kreeg MVV een aantal goede kansen, maar deze werden niet verzilverd. Vlak voor rust wist UDI na een snelle omschakeling een grote kans te creëren. Deze werd goed gekeerd door Thijs Goossen. Met een stand van 1-1 werd de kleedkamer opgezocht voor de rust. 

Na de rust zette MVV een tandje bij en zorgde Niels ter Wee na een goede steekpass van Stan Oude Avenhuis voor de 2-1. Na de 2-1 volgde er net als in de eerste helft een aantal goede kansen. Pas in de 85e minuut kwam de 3-1 op het scorebord door een fraaie individuele actie van Thijs Kamphuis. Drie minuten later zorgde Milan Weiss met een bekeken schot voor de 4-1. Dit was tevens de eindstand. 

Volgende week zondag staat er een thuiswedstrijd op het programma. Om 14:00 wordt er afgetrapt tegen BVV Borne.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.