MVV29 toont wilskracht en wint in Glanerbrug

2022-05-02
MVV’29 1 heeft de lastige uitwedstrijd tegen Avanti Wilskracht 1 knap gewonnen. Waar eerder dit seizoen in Harbrinkhoek nog met 0-3 verloren werd, waren de zwart-witten ditmaal in Glanerbrug met 0-3 te sterk.
Om 14.00 uur floot scheidsrechter Van der Veen af voor dit op papier mooie affiche tussen de nummers 2 en 4 van de competitie. Het eerste wapenfeit van de wedstrijd vond plaats na een kleine tien minuten: uit een lage corner schoot Cas Oude Avenhuis rakelings naast. Hierna was het aantal kansen gering. Op een schot van Avanti na, dat ondanks een grote afstand op de paal belandde, werd er weinig gecreëerd. Vlak voor rust viel er toch iets te juichen voor de gasten. Bart Oerbekke slalomde door de verdediging en bracht Cas Oude Avenhuis in stelling om de bal achter de doelman te schuiven en dit deed hij beheerst: 0-1.
De tweede helft begon zoals de eerste eindigde: met een goal voor MVV’29. De eer was wederom aan Cas Oude Avenhuis, die de bal na een scrimmage het doel binnenschoot: 0-2. Enkele minuten later had Avanti dé kans op de aansluitingstreffer. De 1-2 was bijna op het scorebord beland, ware het niet dat Niels ter Wee de bal op de lijn weghaalde. In de 77e minuut was het aan de andere kant wel raak. Stan Oude Avenhuis gaf de bal voor op Bart Oerbekke, die met een slim overstapje (lees: hij miste de bal volledig) de gehele Glanerbrugse defensie in de luren legde. Hierdoor kon Floris Oude Nijhuis de bal ongehinderd binnen werken: 0-3. Hierna begonnen de spelers van Avanti steeds meer op elkaar te zeuren. Van wilskracht was nog maar weinig sprake, hetgeen door de grensrechter van de thuisploeg op Cruijffiaanse wijze werd toegelicht: “Als het goed gaat, gaat het goed en als het fout gaat, gaat het fout”. Waarvan akte. In het slot van de wedstrijd gebeurde er vrij weinig. In de 81e minuut was er nog wel een heugelijk feit, waar Mart Telgenhof Oude Koehorst zijn eerste correcte ingooi van de wedstrijd had. Trainer Ruud Ottenhof vierde dit alsof de 0-4 gescoord werd.
Volgende week staat om 14.00 uur de thuiswedstrijd tegen Saasveldia op het programma. Graag tot dan!
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.