MVV29 1 overtuigt niet, maar wint wel

2022-05-09

MVV’29 1 heeft thuis tegen Saasveldia 1 met 3-1 gewonnen. De wedstrijd bleek een lesje effectiviteit, want de enige drie kansen die de thuisploeg creëerde in de eerste helft waren ook raak.

Om 14.00 uur ging de wedstrijd tussen de nummers 4 en 10 van start. Saasveldia kreeg uit een vrije trap de eerste kans van de wedstrijd, maar deze werd stijlvol overgetikt door doelman Thijs Goossen. Ondanks dat het aanvallend weinig in had te brengen, kwam MVV’29 toch op voorsprong. Uit een lage corner van Bart Oerbekke was het Stan Oude Avenhuis die de bal bij de eerste paal intikte: 1-0. Het spelbeeld veranderde hierna niet: Saasveldia probeerde de gelijkmaker te forceren en MVV’29 kwam niet echt aan goed voetbal toe. Ondanks het slechte spel wisten de zwart-witten wel het net te vinden. Ook nu was het Bart Oerbekke die aan de basis stond. Ditmaal was hij met een solo de defensie te machtig. Zijn schot kon nog gekeerd worden, maar wederom was Stan Oude Avenhuis er snel bij om de rebound binnen te schieten: 2-0. “We spelen verschrikkelijk, maar staan wel 2-0 voor”, sprak trainer Ruud Ottenhof enigszins lachend. Nog geen minuut later was het weer raak. De eer was nu aan Bart Oerbekke om te scoren. Nadat Stan Oude Avenhuis hem diep stuurde, stak de Saasveldse grensrechter zijn vlag in de lucht. Dit vlagsignaalwas echter tevergeefs, aangezien hij genegeerd werd door de scheids. Oog-in-oog met de doelman bleef Oerbekke rustig en schoot de 3-0 binnen. Vlak voor rust kregen de bezoekers een terechte penalty na een handsbal en de penaltynemer van dienst faalde niet: 3-1. In de tweede helft waren er nog een paar speldenprikjes voor beide goals, maar tot echt noemenswaardige kansen leidde dit niet. De ruststand was dus tevens de eindstand.

Ottenhof: “De ploeg met de meeste effectiviteit heeft gewonnen.” Menig toeschouwer op het zonovergotenFrielinkpark kan zich vinden in deze uitspraak.

Aankomende donderdag speelt MVV’29 thuis tegen RSC’12, aanvang 19.30 uur. Graag tot dan!

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.