MVV29 deelt de punten met WVV34 na een geweldige comeback

2022-05-23

Op zaterdagavond mocht het eerste elftal van MVV’29 het opnemen tegen directe concurrent WVV’34. Om 18:00 uur werd er afgetrapt op Frielinkpark.

In de eerste helft had WVV iets het betere van het spel. Het team uit Hengevelde voetbalde wat makkelijker en waren feller in de duels. Een aantal goede kansen kregen de groen-gelen dan ook, maar deze werden niet verzilverd. MVV kon daartegen een aantal keer gevaarlijk worden in de omschakeling en kreeg een grote kans uit een corner. Maar ook MVV had hierbij het vizier niet op scherp. Met een 0-0 tussenstand gingen beide teams de rust in.

Na rust werd vroeg de openingstreffer gemaakt. Helaas voor MVV viel deze aan de verkeerde kant. Een voorzet van de zijkant werd niet goed weggewerkt en viel voor de voeten van een speler van WVV die de bal goed in de hoek van de goal plaatste: 0-1. 
MVV leek hierdoor wakker geschud, binnen een aantal minuten kreeg het twee dotten van kansen via Cas Oude Avenhuis en Floris Oude Nijhuis. Beiden wisten echter het netje niet te vinden. In het restant van de wedstrijd probeerde MVV de gelijkmaker te vinden en ging het opportunistischer spelen. Het werd een aantal keer gevaarlijk, maar wederom werd er niet gescoord. Vlak voor tijd leek de deksel op de neus te vallen voor de zwart-witten. WVV kreeg rond minuut 90 een (in ieders ogen behalve van die van de scheidsrechter onterechte) penalty. Deze werd benut wat de 0-2 betekende.
Alle hoop leek verloren voor MVV. Vlak na de 0-2 belandde echter een weergaloze volley van invaller Stan Oude Avenhuis in het doel, 1-2. Het eindsignaal klonk daarna bijna (de scheidsrechter had de fluit al in z’n mond) en MVV probeerde nog 1 keer de gelijkmaker te forceren. Bart Oerbekke bracht de bal in de zestien en andere invaller Stefan Kerkhof kopte de bal terug. Supersub Stan kwam daar ineens opgedoken om de 2-2 te binnentikken!

De vreugde barstte los na deze geweldige comeback aan de kant van MVV. De scheidsrechter floot hierna gelijk af.

Een zwaarbevochten punt is behaald met nog twee wedstrijden te gaan in de competitie. MVV heeft alles in eigen hand om de nacompetitie voor promotie te halen. Volgende week speelt het weer een belangrijke wedstrijd uit tegen Luctor. Aanvang 14:00 uur. Supporters, tot dan.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.