MVV29 gaat vol voor het toetje na een goede 2e seizoenshelft

2022-06-07

Op maandag 6 juni, Tweede Pinksterdag, stond voor MVV’29 1 de laatste uitdaging van het seizoen op het programma. De manschappen van trainer Ruud Ottenhof konden de laatste plek in de nacompetitie veilig stellen. Echter moest hiervoor wel een goed resultaat gehaald worden tegen DSVD. 

Om klokslag 14:00 uur floot de leidsman voor het begin van de wedstrijd. De openingsfase begon voor beide partijen onrustig. Dit resulteerde in de 24e minuut in een 0-1 voorsprong voor de uitploeg. Via een rebound viel de bal voor de aanvaller van DSVD, die vervolgens rustig binnen kon schieten. MVV’29 moest met een antwoord komen. Na een aantal gemiste kansen, wist Niek Scholte Lubberink via een corner vlak voor het rustsignaal de stand op 1-1 te zetten. Ruststand 1-1. 

Het wedstrijdbeeld was in het eerste deel van de tweede helft onveranderd. Hoewel MVV’29 meer op jacht was naar de 2-1, werd er onvoldoende dreiging gecreëerd. Desondanks wist MVV’29 in de 70e minuut langszij te komen via een snoeiharde vrije trap van Bart Oerbekke. Kort hierna wist ook Stan Oude Avenhuis het net te vinden, 3-1. De supporters konden het niet afknipperen want direct hierna scoorde DSVD de 3-2. Na een spannende slotfase schoot Daan Scholten via een bekeken vrije trap de 4-2 binnen. Met deze collectieve prestatie weet MVV’29 een plek in de nacompetitie over de streep te trekken. 

Volgend weekend speelt MVV’29 uit tegen Wijhe’92 in Wijhe voor de eerste wedstrijd in de nacompetitie. Mocht MVV’29 deze wedstrijd winnen, dan volgt er een door de weekse wedstrijd. Alle steun is welkom!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.