MVV de kansen, TVO de punten.

2022-09-26

Op een zonnige 25 september stond de 1e competitiewedstrijd van seizoen 2022-2023 op het programma: TVO uit.
MVV had een goede voorbereiding achter de rug en was gebrand om het seizoen goed te beginnen. Zeker gezien het feit dat de manschappen van Ruud Ottenhof vorig seizoen 2x het onderspit tegen TVO moesten delven. 

Omstreeks 14.00 floot de leidsman voor het begin van de wedstrijd, en de intenties van MVV waren direct duidelijk. Vol druk werd op zoek gegaan naar de 0-1. Dit resulteerde in veel grote kansen, helaas allen onbenut gelaten. Na opnieuw een aantal grote kansen gemist te hebben, kwam helaas voor MVV een oude voetbalwet bovendrijven: een voorzet werd pardoes door de wind tot doelpunt gepromoveerd, 1-0.. 
MVV moest in de achtervolging, nu wel met succes. Een afvallende bal werd in één keer zeer fraai door Stan Oude Avenhuis achter de doelman gewerkt, 1-1.
Na de rust bleef het wedstrijdbeeld hetzelfde. TVO loerend, MVV het balbezit. In een spaarzame aanval van TVO verschalkte de spits van TVO met een droge schuiver keeper Stan Reewinkel, 2-1..
In het restant van de wedstrijd vloeiden de krachten bij beide ploegen weg en wist MVV - ondanks een aantal kansen en hachelijke momenten voor het doel van TVO - het net niet meer te vinden.
Een zure middag voor MVV, perfect verwoord door de titel van dit verslag. Het positieve - de vele kansen - wordt meegenomen naar volgende week. Dan wacht SV Vasse voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Aanvang 14.00, tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.