MVV29 wint eerste thuiswedstrijd

2022-10-03

 

Op zondag 2 oktober stond de eerste thuiswedstrijd op het programma, met als tegenstander SV Vasse. 

Om 14:00 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Net als vorige week ging MVV direct op zoek naar de openingstreffer. Na een aantal kleine kansen ,was het Floris Oude Nijhuis die na een geweldige steekpass van Nick Hofhuis koelbloedig de bal over de keeper wipte: 1-0. MVV had de gehele eerste helft de overhand, maar wist zichzelf niet te belonen. In de 42e minuut was het dan toch raak. Na een counter uit het boekje wist Job Maathuis het net te vinden: 2-0. MVV leek met een goed gevoel de rust in te gaan maar na een rebound was het een speler van SV Vasse die het eerst bij de bal was en Stan Rewinkel wist te passeren: 2-1. Dit was tevens de ruststand. 

In de tweede helft ging SV Vasse op zoek naar de gelijkmaker en was het aan MVV om de score uit te breiden. Dit zorgde voor een rommelig spelbeeld met een aantal gevaarlijke situaties voor het doel van MVV.  Iwan Wildemors wist uiteindelijk toch de score uit te breiden naar 3-1. De wedstrijd leek beslist, maar in de 85e minuut maakte SV Vasse de aansluitingstreffer nadat een diepe bal niet goed kon worden verwerkt. Na een aantal minuten billen knijpen was het wederom Floris Oude Nijhuis die op aangeven van Thijs Kamphuis de 4-2 op het scorebord zette. Dit was tevens de eindstand. 

Volgende week staat een uitwedstrijd tegen Ruurlo op het programma.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.